|
چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟
|
|
۹-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۴۷ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت دوستان .
به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مراجعه کنید: اون پایین سایت توجه نکات قابل توجه بعدش چند تا نکته نوشته که دور هر نکته یکسری کادری وجود داره . چه طوری میشه چنین چیزی ایجاد کرد ؟ با رنگ های مختلف ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید . |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۹-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Mojtaba Pordel - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۳ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۴۴ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - mal2moh - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۷:۲۲ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۰-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۳۰ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Pourdaryaei - ۱۰-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۵۰ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Reza Ganji - ۱۱-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۰۳ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۱-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۰۳ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - محمدرضا بهارلو - ۱۱-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۲-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان