|
نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5
|
|
۲۱-۱-۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5
دوست عزیز احسان ثابت
مشکل باز هم هست آقای گنجی موقعیتی جز اون ندارم قالب دیگه ای هم ندام . در واقع این قالب رو سفارش دادم که طراحی کنند. آیا میتونم خودم ارتفاع موقعیت ها رو عوض کنم ؟آشنایی با س اس اس ندارم ولی نرم افزار دریم وورک روی سیستمم دارم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - yokhsan - ۲۱-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۴۹ صبح
RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۱-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۵۳ صبح
RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - ehsansabet - ۲۱-۱-۱۳۹۱, ۰۲:۱۹ صبح
RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۱-۱-۱۳۹۱, ۰۲:۲۲ صبح
RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - yokhsan - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ صبح
RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - ehsansabet - ۲۱-۱-۱۳۹۱, ۰۳:۰۱ صبح
RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - yokhsan - ۲۱-۱-۱۳۹۱, ۰۳:۱۱ صبح
RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - ehsansabet - ۲۱-۱-۱۳۹۱, ۰۳:۲۷ صبح
RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - yokhsan - ۲۱-۱-۱۳۹۱, ۰۳:۳۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان