پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 (/thread-5469.html)

نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - yokhsan - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ صبح

با سلام Joomla 2.5
ماژولی رو میخواستم که تمامی مطالب ایجاد شده در همه مجموعه ها رو به صورت راندوم در یکی از موقعیت ها نشون بده.
این ماژول طوری باشه که بشه به موقعیت های زیر تنظیمش کرد.
ماژول برای جوملا 2.5 باشه.
البته به گونه ای باشه که مقداری از متن موجود در مطلب رو همراه با عکسی از اون مطلب به صورت کوچک شده نشون بده
اگر هم چنین ماژولی نباشه به گونه ای باشه که حداقل تصویری رو نشون بده که با کلیک روی اون به مطلب مورد نظر رفت

همچنین تبلیغات گوشه ای که کنار بعضی سایت ها هست چگونه گذاشته میشه ؟

[attachment=3869]

RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ صبح

از آیدا نیوز میتونید استفاده کنید :

AiDaNews2

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه 1.7 با جوملا 2.5 هم سازگار و اگر مایل بودید میتونید از سایت سازنده هم آخرین نسخه را دانلود کنید.

RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - ehsansabet - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ صبح

سلام!
اینم یه نیگاه بکن ، ببین بدردت میخوره؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ صبح

تعداد مطالب رو برروی یک قرار دهید و فکر میکنم اون موقعیت زیاد مناسب نباشه.
البته این ماژول تنظیمات زیادی داره که باید تست کنید !
افزونه برای نمایش اخبار زیاد در انجمن منتشر شده و مطمئنا اگر در انجمن نسخه های جوملا 1.5 فقط باشه در سایت سازنده ممکن است نسخه های جوملا 2.5 هم منتشر شده باشه.
random news رو سرچ کنید ولی این ماژول یکی از بهترین هاست و بد نیست روی دیگر قالب ها هم تست کنید.

RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - yokhsan - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ صبح

دوست عزیز احسان ثابت
مشکل باز هم هست

آقای گنجی موقعیتی جز اون ندارم
قالب دیگه ای هم ندام . در واقع این قالب رو سفارش دادم که طراحی کنند.
آیا میتونم خودم ارتفاع موقعیت ها رو عوض کنم ؟آشنایی با س اس اس ندارم ولی نرم افزار دریم وورک روی سیستمم دارم

RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - ehsansabet - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۰۱ صبح

صددرصد میتونید تغییرش بدین . فقط همون آشنایی با css لازمه!
اگر سایت آنلاین هست بزارین تا راهنمایی کنند دوستان.

RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - yokhsan - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ صبح

اگر سایت آنلاین هست رو نگرفتم

در ضمن منوی آبشاری این قالب چگونه فعال میشه ؟

این قالب رو 100 هزار تومن طراحی کردند ؟ معقوله ؟ میگه منوی آبشاری نداره ؟

RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - ehsansabet - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ صبح

شرمنده ، اول ادرس سایت رو ندیدم!
یکمی تغییرات css لازمه که اگربخوای همینجا میگم ، البته آخرشب ، چون دارم میرم.
اگرم فقط همون قسمت رو میخوای درست کنم ، دسترسی موقت بده تا واست درستش کنم.
البته من تا 10 دقیقه دیگه بیشتر نیستم ، باز آخر شب میام.

RE: نمایش مطالب به همراه عکس به صورت راندوم در جوملا 2.5 - yokhsan - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ صبح

باشه ممنون دوست عزیز

من هم شب آنلاین میشم

یه چند مورد هست که باید از تجربه شما بزرگواران استفاده کنم