|
حذف کردن امضا : جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی .... از صفحه ااصلی
|
|
۱۲-۲-۱۳۹۰, ۰۷:۱۱ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: حذف کردن امضا : جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی .... از صفحه ااصلی
(۱۲-۲-۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ صبح)hayat نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله دوست من این " عبارت " واسه صفحه اصلی هست. من جوملا رو که نصب کردم و نصبش تموم شد و سایت با قالب پیشفرض که بالا اومد این عبارت روش بود و هر قالبی رو هم که جایگزین کردم بازم این عبارت روش بود. ----- بهرحال من فکر کنم شما حدس درستی زده باشی ، و حتما به دستور العملی که گفتید عمل میکنم. مرسی از راهنمایی. از بقیه دوستانم که لطف کردن کمک کردن تشکر میکنم. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
حذف کردن امضا : جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی .... از صفحه ااصلی - Mohsenvivaz - ۱۲-۲-۱۳۹۰, ۰۱:۰۷ صبح
RE: حذف کردن امضا : جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی .... از صفحه ااصلی - Reza Ganji - ۱۲-۲-۱۳۹۰, ۰۱:۱۴ صبح
RE: حذف کردن امضا : جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی .... از صفحه ااصلی - madadii - ۱۲-۲-۱۳۹۰, ۰۱:۱۹ صبح
RE: حذف کردن امضا : جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی .... از صفحه ااصلی - hayat - ۱۲-۲-۱۳۹۰, ۰۵:۵۴ صبح
RE: حذف کردن امضا : جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی .... از صفحه ااصلی - Mohsenvivaz - ۱۲-۲-۱۳۹۰ ۰۷:۱۱ صبح
RE: حذف کردن امضا : جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی .... از صفحه ااصلی - Mohsenvivaz - ۲۰-۲-۱۳۹۰, ۰۱:۵۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان