زمان کنونی: ۲۱-۴-۱۴۰۵, ۱۲:۰۲ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در پرداخت انلاین پاسارگاد
۳-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۳۷ صبح
ارسال: #4
RE: مشکل در پرداخت انلاین پاسارگاد
(۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ عصر)gogerd نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
دوستان من از مازول پرداخت امن پاسارگاد استفاده میکنم ، اما یه مشکلی دارم وقتی روی کلید ارسال کلک میکنم میره توی صفحه اصلی سایتم و عملی انجام نمیده!!

مشکل از چیه؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با سلام
1-آیا آی پی سایت شما تغییر پیدا کرده؟و یا سرور هاستینگ شما تغییر پیدا کرده و شما اطلاع ندارید؟میتوانید با test_ip.php چک کنید
2-آیا در کدهای ماژول دست برده اید؟
سعی کنید ماژول را حذف و مجددا نصب نمایید

موفق باشید
امضاء امیررضا مرتضوی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط Reza Ganji
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: مشکل در پرداخت انلاین پاسارگاد - امیررضا مرتضوی - ۳-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان