زمان کنونی: ۱۶-۶-۱۴۰۵, ۱۱:۴۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارور 404
۳-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۰۰ عصر
ارسال: #8
RE: ارور 404
(۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ عصر)gogerd نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره منم این مشکلو دارم که هروقت اونا رو بله میزارم منوها از کار میفته هنوزم راه حلی براش پیدا نکردم که چجوری اونا رو بله کنم که این مشکل پیش نیاد!
اقای سلیمانی منظورت از اول کار اینه که وقتی جوملارو نصب میکنی اونا رو فعال کنی؟
اون موقع مشکلی نداره؟

درسته ، اگه همون اول اینکار رو انجام بدی ، خیلی راحت تری ،تا اینکه وقتی سایتت بزرگ و بزرگتر شد بخوای تمام منو ها رو دوباره لینک هاشون رو ویرایش کنی.
ولی همینطور که آقای سلیمانی فرمودند میتونید به مرور اصلاح کردن رو شروع کنید. ولی خب مشکلاتی داره از قبیل اینکه ممکنه یه مدتی (بستگی داره چند وقته بتونید لینک ها رو اصلاح کنید) سایتتون لینکهاش کار نکنه.
پیشنهاد میکنم که حتما اینکارو انجام بدین!
امضاء ehsansabet
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طراحی ، اجرا و بهینه سازی وب سایت های جوملایی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط محمدسلیمانی ، gogerd ، Reza Ganji
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
ارور 404 - disfun - ۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۳۱ عصر
RE: ارور 404 - saeidfar - ۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۴۸ عصر
RE: ارور 404 - disfun - ۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۵۳ عصر
RE: ارور 404 - محمدسلیمانی - ۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۰۳ عصر
RE: ارور 404 - disfun - ۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۰۵ عصر
RE: ارور 404 - محمدسلیمانی - ۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۵۴ عصر
RE: ارور 404 - gogerd - ۳-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۴۰ عصر