![]() |
|
ارور 404 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور 404 (/thread-4656.html) |
ارور 404 - disfun - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۳۱ عصر من سایتم تا دو روز پیش مشکای نداشت اما از دیروز روی هر لینک صفحه اصلی کلیک میکنم eror میده و صفحه could not .......میاد مشکل از چیه؟ آقا اومدیم سایتو معرفی کنیم و تحویل بدیم کلی آبرومون رفت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ارور 404 - saeidfar - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۴۸ عصر جلوي اسم سايتت index.php رو اضافه كن ببين مياد بالا؟ البته ايجا مشكلي نداشت درست بود و باز شد!!! RE: ارور 404 - disfun - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۵۳ عصر صفحه اصلی باز میشه اما هیچ لینکی در صفحه کار نمیکنه مثلا منوی بالا یا عضویت، هیچی کار نمیکنه!!! کمک RE: ارور 404 - محمدسلیمانی - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۰۳ عصر سلام سئوی سایت و فعال نکردید یا از برنامه های سئو در سایت استفاده نکردید؟ RE: ارور 404 - disfun - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ عصر ممنون از راهنمایی تون آره اون سه تا بله توی تننطیمات اصلی رو تیک زده بودم تیک رو که برداشتم درست شد. یعنی نباید تیک بزنم؟؟ RE: ارور 404 - محمدسلیمانی - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ عصر اگه میخوای فعال کنی باید همه منو ها رو دوباره لیک بده چون در مسیر لینکها تغیر به وجود میاد بهتره که از ابتدا که شروع به کار میکنید این گزینه ها رو فعال کنید چون ممکنه الان بعد از فعال کردن دوباره همه منوها در قسمت های دیکه این مشکل هنوز وجود داشته باشه که به مرور باید اصلاح بشن شاد و پیروز باشید
RE: ارور 404 - gogerd - ۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ عصر اره منم این مشکلو دارم که هروقت اونا رو بله میزارم منوها از کار میفته هنوزم راه حلی براش پیدا نکردم که چجوری اونا رو بله کنم که این مشکل پیش نیاد! اقای سلیمانی منظورت از اول کار اینه که وقتی جوملارو نصب میکنی اونا رو فعال کنی؟ اون موقع مشکلی نداره؟ RE: ارور 404 - ehsansabet - ۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۰۰ عصر (۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ عصر)gogerd نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درسته ، اگه همون اول اینکار رو انجام بدی ، خیلی راحت تری ،تا اینکه وقتی سایتت بزرگ و بزرگتر شد بخوای تمام منو ها رو دوباره لینک هاشون رو ویرایش کنی. ولی همینطور که آقای سلیمانی فرمودند میتونید به مرور اصلاح کردن رو شروع کنید. ولی خب مشکلاتی داره از قبیل اینکه ممکنه یه مدتی (بستگی داره چند وقته بتونید لینک ها رو اصلاح کنید) سایتتون لینکهاش کار نکنه. پیشنهاد میکنم که حتما اینکارو انجام بدین! |