|
كاربردي ماژول پخش موسیقی mp3 جوملا Simple MP3 Player
|
|
۲۲-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۲۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۰۰ عصر، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: ماژول پخش موسیقی mp3 جوملا Simple MP3 Player
تاپیک با اضافه شدن نسخه 1.7.1 سازگار با جوملا 2.5 و جوملا 1.7 بروز رسانی شد و منتقل شد !
توضیحات کوتاهی در مورد استفاده از این ماژول را برای راحتی دوستان میدهم ! درتنظیمات دونوع آدرس دهی وجود دارد یکی استفاده از پلی لیست که باید در فایل متنی ایجاد کنید و ادرس ان را به ماژول بدهید و دیگری بصورت ساده است که با وارد کردن نام و مسیر فایل ها و عنوان میتوانید موسیقی دلخواه را در سایت استفاده کنید ! در تنظیمات Use a Playlist ر برروی خیر قرار دهید و در قسمت Without Playlist در کادر Relative Path MP3 Folder آدرس کلی فایل های صوتی را وارد کنید. من در لوکال از آدرس زیر استفاده کردم کد: (انتخاب همه) http://localhost/15/images/mp3/همانطور که مشاهده میکنید من در پوشه ایمجز یا همون تصاویر یک پوشه به نام mp3 ایجاد کردم و فایل های صوتی را در اون قرار دادم ! نکته مهم:حتما در آخر آدرس اسلش ( / ) قرار دهید ! در کادر MP3 Files من نام فایل های صوتی را بدین صورت وارد کردم کد: (انتخاب همه) FILE0007.MP3|FILE0002.MP3|FILE0004.MP3|FILE0005.MP3|FILE0006.MP3در کادر MP3 Titles که برای نمایش عنوان ها است هم به صورت بالا میتونید عمل کنید و عنوان های دلخواه رو بترتیب برای هر فایل بنویسید و از هم جدا کنید مانند زیر کد: (انتخاب همه) 01|02|03|04|05نکته : برای راحتی ابتدا نام و عنوان ها را در یک فایل تکست وارد کنید و سپس کپی و پیست کنید ! |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان