|
اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا
|
|
۹-۱۰-۱۳۹۰, ۰۲:۵۳ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا
امینی جام ممنون
خیلی خوب شد که کامل گذاشتیش مشکلی دارم در مرحله آخر که config.php رو نشون میده وقتی روی ادامه میزنم لینک زیر رو سفید نشون میده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و دیگه نمیشه ادامه داد روال نصب من اکسترکت کردن فایل در مسیر آغاز مرحله نصب انتخاب زبان انگلیسی چون فارسی ندیدم ورود اطلاعات دیتابیس و ادامه با موفقیت و فقط مرحله بالا می مونه چکار کنم ؟ مشکل حل مشکل در ورود اطلاعات دیتابیس بود مشکل دیگه اینکه توی تنظیمات زبان فارسی نیست که بخوام انتخابش کنم چکار کنم ؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا - memare-ahvaz - ۹-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۱۸ صبح
RE: اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا - Reza Ganji - ۹-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۲۸ صبح
RE: اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا - memare-ahvaz - ۹-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۳۱ صبح
RE: اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا - mal2moh - ۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ صبح
RE: اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا - Pourdaryaei - ۹-۱۰-۱۳۹۰, ۰۶:۲۷ صبح
RE: اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا - memare-ahvaz - ۹-۱۰-۱۳۹۰, ۰۶:۲۸ صبح
RE: اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا - mal2moh - ۹-۱۰-۱۳۹۰, ۰۷:۱۱ عصر
RE: اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا - Reza Ganji - ۹-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۳۹ عصر
RE: اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا - memare-ahvaz - ۹-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۴۶ عصر
RE: اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا - mal2moh - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۲۶ صبح
RE: اسکریپت آپلودسنتر فارسی فوق قدرتمند کلیجا - memare-ahvaz - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۲۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان