زمان کنونی: ۲۸-۱-۱۴۰۵, ۰۴:۱۷ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست طراحی رایگان لوگو
۱۳-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۲۲ صبح
ارسال: #8
RE: درخواست طراحی رایگان لوگو
خواهش می کنم دوست عزیز رنجشی در کار نیست .
من خودم به همه توصیه می کنم به کارهای خودشون حرفه ای نگاه کنند . اگر از ابتدا اهداف ما مشخص بشود و وسعت دید کارمان را گسترش دهیم ، می بینیم که اینها هزینه نیست بلکه سرمایه گذاریست .
اصلا بحث درآمد زایی برای من یا بچه های پارس جوم در میان نیست و اگر نه خیلی از موارد رایگان را میشود کنار هم قرار داد و از داخل آنها چیزی بیرون کشید که فقط به صورت لفظی خودمان را قانع کنیم که کارمان انجام شد! اما هر چقدر که کار شما حرفه ای تر انجام شود از آن طرف درآمدزایی اش برای خود شما چندین برابر خواهد شد .
در هر صورت اگر من هم باعث رنجش شما شدم عذرخواهی می کنم
امضاء شاهین سمیع عادل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طراحی وب سایت شرکتی ، شخصی ، فروشگاهی ، انجمن های گفتگو
: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط memare-ahvaz ، مرتضی محمدجانی ، Reza Ganji
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
درخواست طراحی رایگان لوگو - memare-ahvaz - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۰۸ صبح
RE: درخواست طراحی رایگان لوگو - شاهین سمیع عادل - ۱۳-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: