زمان کنونی: ۲۸-۶-۱۴۰۵, ۰۷:۲۲ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست طراحی رایگان لوگو
۱۳-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۰۲ صبح
ارسال: #6
RE: درخواست طراحی رایگان لوگو
من یک نکته را به شما گوشزد کردم
چون دیدم در چندین پست درخواست هایی زده بودید که جمع بندی این درخواست ها به بالا آمدن سایتتان به صورت رایگان منتهی می شد .
گفته من هم دلخوری نداره مگر اینکه به همه جوانب کار نگاه نکنیم!
من خودم اگه از کار یک نفر خوشم بیاید خودش هم که نخواهد حق الزحمش را پرداخت می کنم . متأسفانه امور تحت وب شده امور رایگان ! با وجود اینکه جزو حرفه ای ترین کارها حساب می شود و کسی که در این زمینه حرفه ای کار می کند سالها عمر خودش را صرف یادگیری این کار کرده .

اما در مورد لوگو من حرف بی ربطی نزدم . از نظر من که طراح هستم تمام هویت ، تبلیغات ، اهداف گذشته و آینده یک شرکت یا یک نهاد یا ... همه در لوگو و آرم آن خلاصه می شود .
یکی از اصلی ترین و حرفه ای ترین کارها طراحی لوگو و آرم است که شاید 5% طراح های ایران این کار را حرفه ای انجام می دهند .
من اگر بخواهم لوگو طراحی کنم حداقل بین 15 روز تا یک ماه وقت می گذارم :
- میروم در شرکت مشتری می نشینم و خودم را در فضای کاری مشتری قرار می دهم
- بررسی می کنم مخاطبان مشتری چه کسانی هستند.
- بررسی می کنم اهداف شرکت چیست .
- اهداف و مشتریان شرکت های رغیب را بررسی می کنم .
- لوگوی شرکت های رغیب را بررسی می کنم .
- در سطح دنیا بررسی می کنم شرکت های مطرح جهانی در زمینه کاری آن شرکت چه نوع لوگوهایی طراحی کرده اند .
- بعد می آیم چند تا پیش طرح می زنم .
- پیش طرح ها را در اختیار مشتری قرار می دهم و نظر های او را مجددا در طرح ها اعمال می کنم .
- این کار را چند بار برای پیش طرح ها انجام می دهم تا با نظر مشتری توافق حاصل شود.
- طرح نهایی که تأیید شد در سایز های مختلف ، رنگ های مختلف ( بستگی به فعالیت شرکت ) ، دو بعدی و سه بعدی ، سایز استاندارد برای ثبت و ... آماده می کنم

پس می بینید که دلخوری نداره !

باز هم می گویم کار خوب هیچ وقت رایگان انجام نمیشه

امضاء شاهین سمیع عادل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طراحی وب سایت شرکتی ، شخصی ، فروشگاهی ، انجمن های گفتگو
: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط memare-ahvaz ، مرتضی محمدجانی ، Reza Ganji ، صدرا حسابی ، Pourdaryaei
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
درخواست طراحی رایگان لوگو - memare-ahvaz - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۰۸ صبح
RE: درخواست طراحی رایگان لوگو - شاهین سمیع عادل - ۱۳-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان