زمان کنونی: ۲۴-۶-۱۴۰۵, ۰۹:۲۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!!
۱-۸-۱۳۹۰, ۰۹:۵۳ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ عصر، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #1
انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!!
سلام و درود
به خاطر مشکل تمدید دامنه از طرف زیما هاست و عدم دسترسی به کنتل پنل دامنه مجبور شدیم سایت رو منتقل کنیم به سرور و دامنه جدید !
از نظر آپ تایم و سرعت لود سرور این سرور کلا با سرورهای شرکت کلاهبردار زیما هاست قابل مقایسه نیست و به دلیل عدم دسترسی به تغییر DNS دامنه مجبور بودیم روی اون سرور بمونیم !

به هرحال تا رفع مشکل برروی دامنه parsjoom.ir خواهیم بود و اگر دوستان موافقت کنند برای همیشه روی این دامنه خواهیم ماند چون از این مشکلات دیگر وجود نخواهد داشت !

در مورد زیما هاست ما تا الان جایی حرفی نزدیم و جایی مطرح نکردیم ولی لازم است همه دوستان در این مورد آگاه باشند و به تمامی دوستان خود نیز اطلاع رسانی کنند تا مشکلی برای آنها پیش نیاید !

متاسفانه سال پیش هنوز ماهیت این سایت و مدیر آن بنیامین اسدی برای همگان روشن نشده بود و به همین دلیل ما دامنه را از طریق این فرد بی مسئولیت ثبت کردیم !
حتی درخواست کردیم نام شرکت و ریسلری رو به ما بگوید که متاسفانه این کار را هم انجام نداد !

درحال بررسی شکایت از زیماهاست و بنیامین اسدی هستیم و اگر از دوستان کسی در این مورد هم کاری از دستش برمیاد درخواست میکنم با ما همکاری کند !

[تصویر:  3xe7xm903ms1cnbrlce.jpg]

[تصویر:  vqgl4txtj4l894xxzv4x.jpg]

در تصاویر بالا من از 15 برج 4 درخواست کنترل پنل دامنه کردم ولی پاسخی دریافت نکردم و هزینه رو هم پرداخت کردم البته من همه تصاویر رو دارم !
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط پیام عمرانی ، صابرمحمدی ، شاهین سمیع عادل ، vahid.exe ، مرتضی محمدجانی ، mahdavi ، tarantino ، mking ، وحید سیدی ، btheme ، iraj42 ، صدرا حسابی ، ms83
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - Reza Ganji - ۱-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان