|
محاسبه بازده زمانی (فیلد سفارشی ) در ویرچومارت
|
|
۱-۸-۱۳۹۶, ۰۸:۳۴ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
محاسبه بازده زمانی (فیلد سفارشی ) در ویرچومارت
با سلام
دوستان عزیز خسته نباشید بنده قصد دارم فروشگاهی اینترنتی راه اندازی کنم و بسته چاراستور گرفتم ولی یه مسئله دارم که میخام هزینه ارسال سفارش ها بصورت بازده زمانی بذارم و هر بازده زمانی هزینه ارسال ( مثلا: 1000 تومانی ) داشته باشم. که در فلید سفارشی برای هر محصول بازده زمانی قیمت مربوطه وارد میکنم و قیمت در فاکتور اعمال میشه ولی مسئله اصلی اینکه شاید مشتری بیاد در همون بازده زمانی ( مثلا: ساعت 8 صبح ) دو نوع محصول سفارش بده ( الان توی فاکتور دو تا هزینه ارسال براش محاسبه میکنه حتی اگر چند محصول در بازده زمانی مثلا ساعت 8 صبح باشند) که نمی نمیخایم اینطور باشه اگر توی کل فاکتور بازده زمانی یکی بود یک هزینه محاسبه کنه. بطور دیگه هر فیلد سفارشی ایجاد می کنیم مثلا ساعت 8 صبح یا ساعت 10 صبح هزینه ارسال داشته باشند که در کل فاکتور اگر محصولات دیگه ای هم با همون ساعت های مشابه باشند یک هزینه محاسبه کنه. ![]() ممنونم راهنمایی بفرمایید. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
محاسبه بازده زمانی (فیلد سفارشی ) در ویرچومارت - bushehr - ۱-۸-۱۳۹۶ ۰۸:۳۴ عصر
RE: محاسبه بازده زمانی (فیلد سفارشی ) در ویرچومارت - محمدسلیمانی - ۲-۸-۱۳۹۶, ۰۵:۵۸ صبح
RE: محاسبه بازده زمانی (فیلد سفارشی ) در ویرچومارت - bushehr - ۲-۸-۱۳۹۶, ۰۶:۳۴ عصر
RE: محاسبه بازده زمانی (فیلد سفارشی ) در ویرچومارت - bushehr - ۵-۸-۱۳۹۶, ۰۵:۴۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان