|
آراس فرم فارسی رایگان اوریجینال شمسی سازگار با جوملا 3.7 و جوملا 3.8 به بالا
|
|
۱۴-۷-۱۳۹۶, ۱۰:۵۴ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: آراس فرم فارسی اوریجینال همیشه آخرین ورژن سازگار با جوملا 3.7 و جوملا 3.8 به بالا
سلام ممنون از جناب گنجی که با خرید لایسنس و ارائه نسخه اورجینال و بدون مشکل این افزونه کمک زیادی به توسعه وب سایت های فارسی زبان برپایه جوملا کردن.
من با اجازه میخوام در این تاپیک امکانات اضافه شده به این کامپوننت رو معرفی کنم و از سایرین هم تقاضا میکنم اگر مورد قابل توجهی در این افزونه دیدن همینجا معرفی کنند. برای شروع یکی از پلاگین هایی که از این بسته دریافت کردم پلاگین Akismet هست در توضیح این پلاگین امده که: پلاگین Akismet اجازه می دهد تا همسان سازی RSForm! Pro و خدمات حفاظت از هرزنامه Akismet. در پس زمینه و در حالت سکوت انجام شود، بنابراین کاربر (ارسال کننده فرم) در ظاهر متوجه چیزی نخواهد شد. و اگر نمیدونید اکیسمت چیه به طور خلاصه یک سرویس کنترل ارسال هست که از ارسال هرزنامه و کدهای مخرب به وبسایتتون از طریق فرم جلوگیری میکنه. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
آراس فرم فارسی رایگان اوریجینال شمسی سازگار با جوملا 3.7 و جوملا 3.8 به بالا - Reza Ganji - ۱۸-۴-۱۳۹۳, ۰۶:۱۴ عصر
RE: آراس فرم فارسی اوریجینال همیشه آخرین ورژن جوملا 2.5 و جوملا 3.3 - Reza Ganji - ۲۳-۷-۱۳۹۳, ۰۸:۳۵ عصر
RE: آراس فرم فارسی اوریجینال همیشه آخرین ورژن جوملا 2.5 و جوملا 3.3 - Reza Ganji - ۱۴-۸-۱۳۹۳, ۰۱:۱۹ عصر
RE: آراس فرم فارسی اوریجینال همیشه آخرین ورژن برای جوملا 3.7 - Reza Ganji - ۸-۶-۱۳۹۶, ۰۱:۱۳ صبح
RE: آراس فرم فارسی اوریجینال همیشه آخرین ورژن سازگار با جوملا 3.7 و جوملا 3.8 به بالا - محمدسلیمانی - ۱۴-۷-۱۳۹۶ ۱۰:۵۴ عصر
RE: آراس فرم فارسی اوریجینال همیشه آخرین ورژن سازگار با جوملا 3.7 و جوملا 3.8 به بالا - محمدسلیمانی - ۱۴-۷-۱۳۹۶, ۱۱:۰۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان