فرم محاسبه گر در آر اس فرم
|
۲۰-۲-۱۴۰۰, ۰۷:۴۷ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
فرم محاسبه گر در آر اس فرم
سلام
من یه صفحه ای دارم که کاربر میاد و مدل لپ تاپش رو انتخاب میکنه که از لیست اول برند و از لیست دوم مدل رو انتخاب میکنه من میخوام مدل رو که انتخاب کرد یه عدد بیاد مثلا 15.000.000 تومان حالا زیرش یک سری لیست باز شونده هست که میخوام به هر کدوم یه مقدار درصد بدم که کسر شه از اون عدد ظاهر شده مثلا یه کشو اینه : آیا لپ تاپ جعبه دارد ؟ اگه کاربر نه رو انتخاب کرد 2 درصد از 15 میلیون تومان کسر شه و یه سری لیست بازشونده به این صورت . در آخر هم یه دکمه محاسبه بذارم که کاربر وقتی روش کلیک کرد عدد محاسبه شده رو نمایش بده بهش ممنون میشم بگید چطوری باید عمل کنم . من فرم هام رو با rsform ساختم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
۲۰-۲-۱۴۰۰, ۰۱:۱۳ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: فرم محاسبه گر در آر اس فرم
درود
شما میتونید از قابلیت فیلدهای شرطی آراس فرم استفاده کنید.برای محاسبه قیمت هم من دقیق یادم نیست ولی آقای محمد سلیمانی از مدیران انجمن میتونه کمکتون کنه.اگر تاپیک رو ببینه جواب میده وگرنه میتوانید یک ایمیل یا پیام خصوصی براشون ارسال کنید. البته شما بهتره ابتدا تاپیک اصلی اموزش های اراس فرم رو بخونید چون همه این موارد اونجا بحث شده. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۲۱-۲-۱۴۰۰, ۰۳:۱۰ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سلام
برای ساخت فیلد محاسبه گر دو روش در اراس فرم وجود داره که هر دو آموزش رو قبلا در انجمن منتشر کرده ام روش جدید امکانات اضافه شده به خود اراس فرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با استفاده از کد نویسی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ب موفق باشید |
|||
|
۲۳-۲-۱۴۰۰, ۱۰:۰۹ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
درود
کار من دو قسمتی هست . اول قسمت اول رو حل کنم بعد بریم سر مبحث بعدیش من الان مشکلی که دارم اینه که یک فرم دو وضعیتی کشویی ساختم که در فیلد اول برند ها رو کاربر انتخاب میکنه و در فیلد دوم طبق انتخاب فیلد اول مدل ها میاد کدهاش هم در قسمت جاوا اسکریپت قرار داده شده حالا من میخوام هر مدلی که کاربر انتخاب میکنه یه عدد مثلا 12.000.000 تومان در زیر فرم بیاد تو فرم های جاوااسکریپ الان باید چی رو اضافه کنم؟ کد من که الان مدل ها رو در فیلد دوم نشون میده به این شکل هست : برندها و جلوشون در پرانتز و کروشه مدل هاشون هست : کد: (انتخاب همه) <script type="text/javascript"> |
|||
۲۶-۲-۱۴۰۰, ۱۲:۳۸ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
این کدی که استفاده کردید تقطیع شده است مطابق آموزش پیش برید این کد خیلی تغییرات غیر اصولی داره
ساده بگم براتون در خواص فیلد این کد را function calculateTotal() در حالت changeclick فراخوان کنید تا با تغییر dropdown کد جاوا اسکریپت اجرا بشه در بخش جاوا باید بگیم اگر لپتاپ X انتخاب شد در dropdown بعدی مقدار X بریز و اگر لپتاپ Y در dropdown بعدی مقدار Y رو بریز حالا میگیم در مقادیر dropdown دوم مشخص میکنیم که اگر هر مدل انتخاب شد مبلغ را در فیلد دیگری وارد کنه و هر عمل ریاضی که نیاز هست را انجام بده این الگریتم کاری هست که میخوای انجام بدی حالا کدها را بر این اساس تغیر بده تعریف متغیرها mablagh = document.getElementById('counter').value; model = document.getElementById('nameproject').value; berand= document.getElementById('tabagheam').value انتقال مبلغ مدل انتخابی به فیلد جمع document.getElementById("shomarehnew").value=document.getElementById("counter").value; برند //var list_brand = ['HP','sony','lenovo']; و به همین ترتیب که در آموزش هم دقیق توضیح داده شده |
|||
|
۲۹-۲-۱۴۰۰, ۰۷:۱۸ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
با تشکر
من چون جاوا اسکریپت بلد نیستم چند بار امتحان کردم ولی اون چیزی که میخوام نشد حالا اگه یه فرم آماده آر اس فرم هم باشه که فقط 2 فیلد داشته باشه و مثلا در فیلد اول 2 برند مثلا asus , lenovo و تو فیلد دوم هم هر برند 2 مدل مثلا asusmodel1 و asusmodel2 باشه که مثلا asusmodel1 رو کاربر انتخاب میکنه جلوش یا پایئین فرم مثلا عدد 10.000.000 بیاد اگه یه فرم آماده اینطوری باشه میشه من خودم مثلا بعدا اضافه کنم بهش تشکر |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان