|
خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب
|
|
۴-۴-۱۳۹۱, ۰۶:۰۰ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب
با سلام
من چگونه می توانم لینک مطلب خاصی را از ماژول پر بازدید ترین مطالب خارج کنم بدون اینکه خود مطلب در مجموعه خودش حذف،آرشیو و یا در حالت تعلیق انتشار قرار نگیرد . از پاسخگویی دوستان سپاسگذارم و درخواست خواهش از دوستان که موضوع را به دقت بخوانند . جوملا 2.5 |
|||
|
۴-۴-۱۳۹۱, ۰۷:۲۳ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب
سلام
میتوانی وارد دیتابیس بشی و تعداد بازدیدهای مطلب را کم کنی می توانی مطلب را به مجموعه دیگه ای انتقال بدی و مجموعه هایی را که می خوای نشان داده بشن توی ماژول وارد کنی |
|||
|
|
۴-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۲۶ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۴-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ عصر)hoomanb نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز این مواردی که فرمودید برای مدیریت سایت عملاً منطقی نیست ، چناینچه دوستان راه حل ، کامپوننت و ... خاصی سراغ دارند بفرمایند . در ضمن میتوان با تغییرات در ماژول و بانک اطلاعاتی این مورد را به صورت قطعی حل کرد ، چنانچه دوستان تجربه ای دارند بفرمایند . با تشکر |
|||
|
۴-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۴۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
برای ریست کردن یه ماژول
هست ولی کل بازدیدها رو صفر میکنه که پیوست کردم، اگه به کارتون میاد استفاده کنید.فکر نکنم برای این کار ماژول یا پلاگینی باشه، باید به صورت دستی از دیتابیس ویرایش کرد. موفق باشید. |

هست ولی کل بازدیدها رو صفر میکنه که پیوست کردم، اگه به کارتون میاد استفاده کنید.