پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب (/thread-6912.html)

صفحه‌ها: 1 2

خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - arman1356 - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۰۰ عصر

با سلام
من چگونه می توانم لینک مطلب خاصی را از ماژول پر بازدید ترین مطالب خارج کنم بدون اینکه خود مطلب در مجموعه خودش حذف،آرشیو و یا در حالت تعلیق انتشار قرار نگیرد .
از پاسخگویی دوستان سپاسگذارم و درخواست خواهش از دوستان که موضوع را به دقت بخوانند .
جوملا 2.5

RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - hoomanb - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ عصر

سلام
میتوانی وارد دیتابیس بشی و تعداد بازدیدهای مطلب را کم کنی
می توانی مطلب را به مجموعه دیگه ای انتقال بدی و مجموعه هایی را که می خوای نشان داده بشن توی ماژول وارد کنی

RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - arman1356 - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ عصر

(۴-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ عصر)hoomanb نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
میتوانی وارد دیتابیس بشی و تعداد بازدیدهای مطلب را کم کنی
می توانی مطلب را به مجموعه دیگه ای انتقال بدی و مجموعه هایی را که می خوای نشان داده بشن توی ماژول وارد کنی

دوست عزیز این مواردی که فرمودید برای مدیریت سایت عملاً منطقی نیست ، چناینچه دوستان راه حل ، کامپوننت و ... خاصی سراغ دارند بفرمایند .
در ضمن میتوان با تغییرات در ماژول و بانک اطلاعاتی این مورد را به صورت قطعی حل کرد ، چنانچه دوستان تجربه ای دارند بفرمایند .
با تشکر

RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - امید - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ عصر

برای ریست کردن یه ماژولJoomla 2.5 هست ولی کل بازدیدها رو صفر میکنه که پیوست کردم، اگه به کارتون میاد استفاده کنید.
فکر نکنم برای این کار ماژول یا پلاگینی باشه، باید به صورت دستی از دیتابیس ویرایش کرد.

موفق باشید.

RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - arman1356 - ۱۳-۴-۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ صبح

(۴-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ عصر)امید نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای ریست کردن یه ماژولJoomla 2.5 هست ولی کل بازدیدها رو صفر میکنه که پیوست کردم، اگه به کارتون میاد استفاده کنید.
فکر نکنم برای این کار ماژول یا پلاگینی باشه، باید به صورت دستی از دیتابیس ویرایش کرد.

موفق باشید.

جناب امید برای یک سایت خبری ویرایش کردن از دیتابیس تقریباً غیر ممکن است . اساتید بزرگ پارس جوم راه حل کد نویسی اگر دارند راهنمایی نمایند . پیشنهاد من این است که با ایجاد یک چک باکس در صفحه مدیریت مطالب و true کردن آن و درست کردن یک جدول در بانک اطلاعاتی و دریافت id مطلب توسط این جدول می توان دستوری نوشت که خبر از لیست پر بیننده ها خارج گردد .
اما من مسیر فایلهای جوملا را نمی دانم و نمی دانم کدام فایها باید ویرایش شود .

RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - Pourdaryaei - ۱۳-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ صبح

این افزونه رو ببینید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم همونیه که بالا معرفی شده یا خیر . یه ماژول ادمین هست

RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - امید - ۱۳-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ عصر

(۱۳-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ صبح)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این افزونه رو ببینید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم همونیه که بالا معرفی شده یا خیر . یه ماژول ادمین هست

بله، همین ماژوله فقط نسخه فارسی این افزونه هستش.

RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - hoomanb - ۱۳-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ عصر

سلام
چرا مطالبی را که نمی خواهید نمایش داده بشه در یک مجموعه دیگه قرار نمیدید؟
با این کار می توانید در ماژول فقط مطالب مجموعه هایی را که می خواهید نمایش دهید

RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - arman1356 - ۱۵-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۳۹ صبح

(۱۳-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ عصر)hoomanb نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
چرا مطالبی را که نمی خواهید نمایش داده بشه در یک مجموعه دیگه قرار نمیدید؟
با این کار می توانید در ماژول فقط مطالب مجموعه هایی را که می خواهید نمایش دهید

همانگونه که عرض کردم فقط می خواهم از لیست خارج کنم و نمی خواهم از مجموعه حذف شود و یا در مجموعه دیگر نمایش داده شود .

RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - Reza Ganji - ۱۵-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ عصر

دوست عزیز برای این مورد افزونه ای مشاهده نشده و اگر کماکان مایل به استفاده از این روش هستید میتونید از افزونه نویسان جوملا درخواست کنید براتون بنویسند یا افزونه ای مانند افزونه زیر را براتون برای جوملا 2.5 بروز رسانی کنند :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته میتوانید از کامپوننت هایی که امکان ویرایش دیتابیس رو از مدیریت فراهم میکنند هم استفاده کنید !