زمان کنونی: ۳۰-۱-۱۴۰۵, ۰۶:۴۱ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایش ماژول به صورت لایت باکسی
۲۲-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۳۱ صبح
ارسال: #1
نمایش ماژول به صورت لایت باکسی
سلام

می خواستم بدونم افزونه ای وجود داره که توسط اون بشه یک ماژول رو مثلا ماژول پرداخت آنلاین رو به صورت لایت باکسی نشون داد؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۱۲ صبح
ارسال: #2
RE: نمایش ماژول به صورت لایت باکسی
دوستان اگر چنین افزونه ای می شناسن معرفی کنند تا شخصا ترجمه و در انجمن قرار بدم
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۲۵ صبح
ارسال: #3
متوجه منظورتون نشدم .
می خواهید کاری کنید که مثلا کاربر بر روی گزینه پرداخت آنلاین کلیک میکنه صفحه پرداخت بر روی صفحه کنونی به صورت لایت باکس باز بشه ؟
من افزون های لایت باکس دیدم که عکس ها رو نمایش می داد و بعضی از افزونه ها رو ، ولی در مورد اینکه بتونه ماژول بخصوصی را به این صورت در بیاره تا به حال ندیدیم اجازه بدید تا دیگر دوستان هم نظر خودشان را دهند.
البته من اسکریپت و دیده بودم البته به این صورت بود که وقتی بر روی لینک مورد نظر کلیک می کردید یک پنجره که با دستور آی فریم بود اجرا می شد .
یعنی شما ابتدا اسکریپت پرداخت که در یک صفحه دیگر بود با استفاده از دستور آی فریم در صفحه کنونی فراخوانی می کردید و اسکریپت آن را به صورت لایت باکس اجرا می کرد.
Rose
امضاء مرتضی محمدجانی
ما چنان زندگي مي كنيم كه گويي همواره در انتظار چيزي بهتر هستيم، حال آنكه اغلب آرزو مي كنيم كه اي كاش گذشته باز گردد و بر آن حسرت مي خوريم
در پیام خصوصی سوال نفرمایید
اگر در اولين قدم، موفقيت نصيب ما مي‌شد ، سعي و عمل ديگر معني نداشت. موريس مترلينگ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط صدرا حسابی ، Pourdaryaei ، Reza Ganji
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۲۸ صبح
ارسال: #4
این کار و تست کنید شاید جواب بگیرید من تست نکردم ولی! از یکی از پلاگین ها مربوط به باز شدن مطلب در لایت باکس استفاده کنید، و در مطلبتون از پلاگین نمایش ماژول در مطلب استفاده کنید و ماژول رو در اون جا فرا خوانی کنید.
 سپاس شده توسط Pourdaryaei ، Reza Ganji ، مرتضی محمدجانی ، mahdi71
۲۹-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۳۵ صبح
ارسال: #5
این به ذهنم رسیده بود ولی شما یه پلاگین لایت باکسی معرفی کنید رایگان منم روش کار کنم

ممنون میشم
 سپاس شده توسط Reza Ganji
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان