![]() |
|
{كاربردي} پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: پلاگین های جوملا 2.5 (/forum-120.html) +----- انجمن: پلاگین های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-121.html) +----- موضوع: {كاربردي} پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin (/thread-533.html) صفحهها: 1 2 |
پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin - Reza Ganji - ۲۹-۱۱-۱۳۸۹ ۰۷:۴۵ صبح ![]() ![]() سلام و درود بهترين پلاگين كپچا براي جلوگيري از ثبت نام و ورود اسپمرها به سايت !! اين پلاگين افزونه هاي زير را پشتيباني ميكند! کد: * Login, Lost Password and Lost Username and Registration forms. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای مشاهده دمو روی گزینه Login بالای ستون سمت چپ کلیک نمایید. نسخه سازگار با جوملا 2.5 نيز به پيوست اضافه شد و همچنين پلاگين مورد نياز براي نصب افزونه هاي اين سايت به ارسال بعدي اضافه شد! لینک دمو افزونه بروز شد! آخرین ورژن اسکریپت جنریتور سایت کوردیزاین به پیوست اضافه شدہ(plg_system_cdscriptegrator_2.5.x.2.3.2.zip) ! RE: پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin - شاهین سمیع عادل - ۱-۲-۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ صبح برای نصب این کامپوننت به پلاگین تولید شده ای توسط شرکت سازنده نیاز دارید که آن را اینجا قرار می دهم . بزودی ترجمه این افزونه را در انجمن قرار می دهیم . توضیحات این پلاگین : Plugin loads some JavaScript libraries (jQuery, Highslide) to website. It's necessary plugin for a most of Core Design extensions
نسخه سازگار با جوملا 1.6 اين پلاگين به پيوست اضافه شد! RE: پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin - Reza Ganji - ۲۵-۳-۱۳۹۰ ۰۸:۴۳ صبح اين تاپيك بروز رساني شد و به انجمن افزونه هاي جوملا 1.6 منتقل شد! RE: پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin - hessam - ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ صبح سلام به شما مدیر عزیز آقا ما اومدیم این ماژول ورود به سایت mod_cd_login رو نصب کنیم دوتا پلاگین هم که گذاشته بودین نصب کردیم ولی خطا میده میگه : Please enable jQuery library in Core Design Scriptegrator plugin configuration باید چی کار کنم ؟! البته با توجه به سطح آماتوری بنده بفرمایید .
RE: پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin - memare-ahvaz - ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ صبح درود دوست عزیز شما باید به قسمت پلاگین های جوملاتون بری و روی پلاگینی که نصب کردی کلیک کنی بعد گزینه jQuery library رو فعال (enable ) کن مشکلت حل میشه موفق باشی RE: پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin - hessam - ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ عصر سلام به مهدی عزیز آقا ما دو تا پلاگین نصب کردیم 1-plg_system_cdcaptcha_1.0.4 for J1.5 2- plg_system_cdscriptegrator_1.5.5 اولی که اصلا درباره JQuery گزینه ای نداره دومی هم JQuery Library نداره ولی یه گزینه داره که گفته : Load JQuery to بعد چهارتا گزینه داره یکی admin ، site، Nowhere ، Both بعدش هم یه اخطار دیگه هم می ده درباره Highslide می گه اونو باید بیاری site تازه من به یه مشکل جدید هم برخورد کردم ماژول mod_login رو حذف کردم ولی نمایش داده میشه نمی دونم باید چی کار کنم ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ممنون RE: پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin - memare-ahvaz - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ صبح شخصا عرض میکنم برای جوملا استفاده نکنید بهتره!من و چند تن از دوستان دیگر از این پلاگین استفاده کردیم و نتیجه نگرفتیم،و در نتیجه پاکش کردیم شما سعی کنید به جوملا مهاجرت کنید، در جوملا بسیاری مشکلات برطرف گردیده و فکر میکنم راحت تر بتونید از چنین پلاگین هایی درش استفاده کنیداما ؛ اگر همچنان پافشاری داشتید در همین پست اعلام کنید تا مشکلتون رو حل کنم شخصا موفق باشی RE: پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin - zaban26 - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ عصر سلام دوستان مثل اینکه سایت سازنده کلاً تعطیل کرده ! اگر کسی از این افزونه استفاده میکنه لطفاً یه دمو قرار بده RE: پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin - امید - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ عصر خیر دوست عزیز تعطیل نکرده فقط سایت دموش رو تغییر داده! برای مشاهده اسکرین شات های افزونه به توضیحات سایت سازنده که لینک آن در پست اول آمده مراجعه کنید. برای مشاهده دمو نیز کافی بود به همان صفحه مراجعه کنید تا لینک جدید را بیابید، لینک دمو را در پست اول به روز کردم میتونید ببینید الان. دمو: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در صفحه دمو روی لینک login در بالای ستون سمت چپ کلیک کنید. موفق باشید. پلاگين جوملا » جلوگيري از ورود اسپمرها و ارسال مطلب Core Design Captcha plugin - guilanclick - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ عصر من هر دو پلاگین رو نصب کردم(2.5) هر دو هم فعاله اما همچنان ارور می ده Please install and enable Core Design Scriptegrator plugin |