![]() |
|
قالب هاتفا هاست 3 و مشکل کوچولو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: قالب هاتفا هاست 3 و مشکل کوچولو (/thread-2020.html) |
قالب هاتفا هاست 3 و مشکل کوچولو - hasan512 - ۸-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ عصر سلام در حل مشکل این قالب رهنمایی فرمایید در این قالب مشکل این است وقتی موقعیت راست استفادہ نشه صفحه باز تر نمی شه و حالت خودش می ماند من می خواھم این موقعیت خودکار باشه تا در بعضی از صفحات ،مطالب و عکسھای باز تر دیدہ شه [attachment=1616] [attachment=1615] RE: قالب هاتفا هاست 3 و مشکل کوچولو - مرتضی محمدجانی - ۸-۶-۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ عصر با غیر فعال کردن خوب نشد ؟ اگر دمو قرار بدهید بهتر میشه گفت که چیکار باید کنی
RE: قالب هاتفا هاست 3 و مشکل کوچولو - شاهین سمیع عادل - ۸-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ عصر فکر می کنم موقعیت سمت راست این قالب درست شرطی نشده و علت این مشکل هم به همین خاطر هست. RE: قالب هاتفا هاست 3 و مشکل کوچولو - hasan512 - ۹-۶-۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ صبح نقل قول: با غیر فعال کردن خوب نشد ؟ بله همه راست منو را غیر فعال کردم مشکل حل نشد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قالب هاتفا هاست 3 و مشکل کوچولو - مرتضی محمدجانی - ۹-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۵۱ صبح شما ابتدا کد قسمت style.css را کپی کنید و در یک فایل متنی ذخیره کنید تا اگر با تنظیماتی که گفتم مشکل حل نشد دوباره سر جای اولش برگردونید در فایل style.css در خط 81 میزان width را افزایش دهید ببینید مشکل حل میشود موفق باشید
RE: قالب هاتفا هاست 3 و مشکل کوچولو - hasan512 - ۹-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ صبح ممنون ![]() ![]() ![]() کد را pm کردہ ام اگر وقت دارید یک نگاھی فرمایید ![]() خیلی ممنون مشکلم حل شد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: قالب هاتفا هاست 3 و مشکل کوچولو - مرتضی محمدجانی - ۹-۶-۱۳۹۰ ۰۷:۳۰ صبح در پیام خصوصی مشکل رفع شد در فایل style.css میزان width در قسمت #cont100 افزایش داده شد برای بزرگ کردن user (کادر پایین کادری که تغییر دادید) در فایل style.css میزان width در قسمت #user را افزایش دهید موفق باشید
|