![]() |
|
مشکل در کد جاوا ۔۔۔ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در کد جاوا ۔۔۔ (/thread-1968.html) |
مشکل در کد جاوا ۔۔۔ - hasan512 - ۴-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۱۵ صبح سلام علیکم بندہ در مشکل کد html و جاوا دارم مشکل این است وقتی من در کد فوق را در قالب وارد می کنم بعد از سیف کد ناقص می شود مثل کد وب گزر ۔۔ اگر احتیاجی باشد دمو مگزارم من از جوملا ۱،۶ استفادہ می کنم RE: مشکل در کد جاوا ۔۔۔ - Reza Ganji - ۴-۶-۱۳۹۰ ۰۴:۱۷ صبح فكر ميكنم مشكل از قالب باشه ! اگر ميشود نام قالب يا دمو قرار دهيد تا دوستان بهتر بتونند كمك كنند ! RE: مشکل در کد جاوا ۔۔۔ - مرتضی محمدجانی - ۴-۶-۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ صبح دوست عزیز اگر منظورت اینه که کد های جاوا رو مستقیم در قالب قرار می دهید باید بگم که در هنگام اجرا قالب به مشکل برخورد می کنید اگز بخواهید کدهای جاوا مثل وبگذر را در قالب قرار دهید ابتدا باید یک ماژول htm جدید ایجاد کنید و کد وبگذر را در قالب قرار دهید . و ماژول را در یک موقعیت قالب قرار دهید مثلا left بعد ذخیره نمایید موفق باشید
RE: مشکل در کد جاوا ۔۔۔ - hasan512 - ۴-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۱۴ صبح سلام علیکم ممنون از پاسخ شما اسم قالب تابناک است این دمو است شاید کمک کند ![]() ![]() [attachment=1588] [attachment=1589] [attachment=1590] نقل قول: دوست عزیز ![]() ![]() ممنون بله سرورم این کار کاردم اما جواب نداد RE: مشکل در کد جاوا ۔۔۔ - صابرمحمدی - ۴-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۲۱ صبح دوست گرامی برای گذاشتن کد (مثل کد وبگذر) میتونی از افزونه ای که در تاپتیک زیر معرفی شده استفاده کنی. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در کد جاوا ۔۔۔ - hasan512 - ۴-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ صبح فکر می کنم که مشکم دار حل می شود ![]() ![]() ![]()
|