پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
مشکل در لینک تصاویر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: مشکل در لینک تصاویر (/thread-15345.html)

مشکل در لینک تصاویر - danialde110 - ۲۵-۳-۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ عصر

با سلام

من در جوملا بسیار تازه کار هستم.به روی لوکال جوملا را نصب کردم و بعد از مدتی ، وقتی میخواهم تصویری را انتخاب کنم ، در قسمت انتخاب تصویر وقتی بر روی تصویر کلیک میکنم ، هیچ لینکی را نمیسازد و عملاٌ ننمیتوانم هیچ تصویری را در هیچ قسمتی قرار دهم.
ایتدا تصور کردم شاید مشکل از برخی افزونه هایی باشد که نصب کردم ، آنها را هم حذف کردم ولیکن تغییری بوجود نیامد.
من از جوملا 2.5 استفاده میکنم. سپاسگذار خواهم شد اگر کسی کمک کند.

RE: مشکل در لینک تصاویر - alim123 - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ صبح

سلام
دوست گرامی منظور از لینکی نمی سازد چیه؟
شما تصویر رو تو پوشه صاویر اپلود می کنید و در امطلبتون اونو انتخاب می کنید همین .
قرار نیست جایی لینک بسازه براتون

RE: مشکل در لینک تصاویر - Pourdaryaei - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ صبح

دوست عزيز قبل از هرچيزي از كنترل پنل جوملا ببينيد ،‌ قسمتي هست به نام مديريت رسانه ها ، يا مديامنجر ، اونجا پوشه اي داري به نام images كه تمام تصاويرتون رو اونجا قرار ميديد ، از ويرايشگر جوملا كه مطالبتون رو مينويسيد ، دكمه اي براي درج تصوير وجود داره ، با كليك روي اون ، پوشه images باز ميشه و تصاويري كه اونجا هست رو ميتونيد ببينيد / تصوير آپلود كنيد يا انتخاب كنيد ...

RE: مشکل در لینک تصاویر - danialde110 - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ صبح

بسیار ممنون از جوابتون.
عکس را ضمیمه کرده ام.
در تصویر ملاحظه که بفرمایید ، من وقتی بر روی عکسی کلیک میکنم ، معمولاٌ در پایین لینکی را ایجاد مینماید و بر اساس آن لینک تصویر عملاً انتخاب و نشان داده میشود.
من بر روی هر تصویری که کلیک میکنم ، هیچ عملیاتی رخ نمیدهد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با سپاس

RE: مشکل در لینک تصاویر - Pourdaryaei - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ عصر

فايل و فولدر جوملا بجز فولدر installation رو يكبار كاملا روي جوملايي كه نصب كرديد بريزيد ببينيد مشكلتون حل ميشه