![]() |
|
درخواست پلاگین بانکی پی لاین برای آر اس فرم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست پلاگین بانکی پی لاین برای آر اس فرم (/thread-15030.html) |
درخواست پلاگین بانکی پی لاین برای آر اس فرم - shahryar warez - ۲۶-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ صبح درود خدمت دوستان اگر دوستان پلاگین بانکی برای پی لاین برای افزونه آر اس فرم دارند لطفا به اشتراک بگزارند چون در سایت خود پی لاین هست ولی متاسفانه برای نسخه قدیمی این افزونه هست و روی نسخه های جدید نصب نمی شه و دارای مشکلات زیادی هم هست RE: درخواست پلاگین بانکی پی لاین برای آر اس فرم - am_71 - ۲۶-۲-۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ عصر سلام مطمئن هستین که درست رفتین؟! من همین افزونه رو از خود سایت payline دانلود و نصب کردم و به درستی کار داد. موفق و شاد و سپاهانی باشید
RE: درخواست پلاگین بانکی پی لاین برای آر اس فرم - shahryar warez - ۲۶-۲-۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ عصر درود بله دوست گرامی فرم ساز بنده RSForm! Pro 1.4.0 Rev 48 هست یا افزونه مشکل داره یا من بلد نیستم یک پلاگین نصب کنم ارور بعد از نصب ( حتی افزونه ای که پیوست کردید ) کد: JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1054 مواجه شد RE: درخواست پلاگین بانکی پی لاین برای آر اس فرم - am_71 - ۲۶-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ عصر لطفاً این یکی رو تست کنید RE: درخواست پلاگین بانکی پی لاین برای آر اس فرم - shahryar warez - ۲۶-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ عصر درود بر شما نصب شد تنظیماتش نیز انجام شد در قسمت آموزش آر اس فرم هم در مورد نوشته نیست ( تو انجمن ) تنظیمات و ای پی آی نیز قرار گرفت تو فرم نیز قرار گرفت درگاه بعد از تایید می ره برای پرداخت صفحه 404 می یاد و این ارور می ده کد: Bad karma: we can't find that page!اگر موردی هست که باید فعال شود لطفا راهنمایی فرمایید تشکر درست شد |