![]() |
|
حل مشکل اسکرول افقی سایت parsjoom - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آموزش (/forum-25.html) +--- انجمن: آموزش سی اس اس (/forum-27.html) +--- موضوع: حل مشکل اسکرول افقی سایت parsjoom (/thread-14040.html) |
حل مشکل اسکرول افقی سایت parsjoom - phptik - ۲۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ عصر سلام, من که امروز سایت parsjoom دیدم متوجه شدم هنگام نمایش مطالب یه اسکرول افقی رو صفحه مشاهده میشه که خوشایند نیست زیاد, برای حل این مشکل کد: overflow-x: hidden;به ویژگی های body در فایل css اضافه کنید, با تشکر RE: حل مشکل اسکرول افقی سایت parsjoom - Reza Ganji - ۲۳-۱۰-۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ صبح این بخاطر عرض ادیتور پاسخ سریع است و من در جریانش هستم ولی خوب کمبود وقت باعث شده پیگیر نباشم.اما برای رفعش اگر مایل باشید بدونید کم کردن عرض ادیتور پلاگین پاسخ سریع این مشکل رو رفع میکنه. RE: حل مشکل اسکرول افقی سایت parsjoom - محمدرضا بهارلو - ۲۳-۱۰-۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ صبح سلام همچین مشکلی دیده نشده است . هم امروز و هم روز های قبل من از کروم استفاده میکنم RE: حل مشکل اسکرول افقی سایت parsjoom - phptik - ۲۳-۱۰-۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ صبح سلام دوست عزیز, قصد جسارت یا توهین نداشتم, اگر چنین برداشتی شد پوزش می طلبم RE: حل مشکل اسکرول افقی سایت parsjoom - Reza Ganji - ۲۳-۱۰-۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ عصر درود خیر کسی ناراحت نشده و نخواهد شد چون دلیلی برای ناراحتی وجود نداره.از شما هم برای توجه به این نکات ممنونم. این مشکل در برخی سیستم ها قابل مشاهده است و در برخی سیستم ها مشاهده نمیشه.کمبود وقت نبود خیلی کارها باید انجام میشد.امیدوارم با مشارکت دوستانی مانند شما بهتر بتونیم برای انجمن کار کنیم چون انجمن مشارکت عمومی داره |