![]() |
|
مشکل پلاگین پرداخت rsform - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل پلاگین پرداخت rsform (/thread-13830.html) |
مشکل پلاگین پرداخت rsform - hassan_shahi - ۲۵-۹-۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ صبح سلام به تمام دوستان عزیز مثل اینکه بانک ملت آدرسشو عوض کرده الان تو کامپوننت rsform پلاگینش دچار مشکل شده یعنی وقتی پرداخت زده میشه ارور میده میشه راهنمائیم کنید ممنون میشم اینم لینک دمو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل پلاگین پرداخت rsform - سعید حمزه زاده - ۲۵-۹-۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ صبح خیر دوست عزیز تغییری در آدرس رخ نداده، وقتی لینک رو میزنید میتونید صفحه توابع رو ببینید، تغییراتی در سیستم بانکی داره اتفاق میفته برای اطمینان در هاستتون از فعال بودن curl اطمینان حاصل بفرمایید RE: مشکل پلاگین پرداخت rsform - hassan_shahi - ۲۵-۹-۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ صبح متوجه نشدم باید به هاستینگ بگم که curl رو فعال کنن؟ RE: مشکل پلاگین پرداخت rsform - سعید حمزه زاده - ۲۵-۹-۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ صبح بله بگید curl رو فعال کنند یا علی RE: مشکل پلاگین پرداخت rsform - hassan_shahi - ۲۵-۹-۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ صبح گفتم میگن فعاله RE: مشکل پلاگین پرداخت rsform - mal2moh - ۲۶-۹-۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ صبح بگو پورت 443 رو توی سرور فعال یا باز کنن شاید از اون باشه RE: مشکل پلاگین پرداخت rsform - hasti27 - ۲۶-۹-۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ عصر سلام برای اینکه بتونیم از اطلاعات وارد شده کاربر در فرم یه فایل pdf بگیریم چه کار کنیم؟ فونت های فارسی را ؟؟ نشان می ده. RE: مشکل پلاگین پرداخت rsform - hassan_shahi - ۲۷-۹-۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ صبح دوست عزیز لطفا پست رومنحرف نکنید ی پست جدید ایجاد کنید مشکلتون رو بگید آقا ماهان میگن پورت 443 رو سرور فعاله RE: مشکل پلاگین پرداخت rsform - hassan_shahi - ۲۸-۹-۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ عصر سلام میگن مشکل از آدرس بانک ملت که جدیدا عوض شده یعنی هیچ کس به این مشکل بر نخورده؟آخه خیلی ها از درگاه بانک ملت دارن استفاده میکنن RE: مشکل پلاگین پرداخت rsform - amajaol - ۳-۱۲-۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ عصر سلام منم تقریبا با همین مشکل رو به رو شدم وقتی پرداخت را روی فرم می زنم با خطای شما میباید حداقل یک ایمیل گیرنده را وارد نمایید The page you are trying to access does not exist. مواجه میشم لطفا کمک کنید اگر به صورت پ خ قابل حل باشه هم من در خدمت هستم لطفا کمک کنید amajgolpour2@gmail.com |