![]() |
|
{كاربردي} منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: افزونه هاي ترجمه شده (/forum-90.html) +--- موضوع: {كاربردي} منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی (/thread-1318.html) |
منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی - پیام عمرانی - ۳۱-۳-۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ عصر ![]() ![]() یک منوی آکاردئونی بسیار زیبا که دارای انعطاف پذیری زیادی است ترجمه شده توسط اینجانب تقدیم به پارس جوم ( امیدوارم که قبلا ترجمه نشده باشه ) ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [attachment=1160][/align][/align] RE: منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی - Mojtaba Pordel - ۴-۴-۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ صبح سلام جناب عمراني خسته نباشيد. خيلي زيباست RE: منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی - n4n4zi - ۱۱-۴-۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ صبح (۳۱-۳-۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ عصر)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دموی این ماژول رو دیدم، واقعا زیبا بود. به شما هم خسته نباشید می گم بابت ترجمه ی این ماژول و ازتون تشکر میکنم. اما من این ماژول رو وقتی که دانلود میکنم، باز نمی شه و پیغام می ده که فایل آسیب دیده. چند بار امتحان کردم و همین مشکل رو داشتم. ممنون می شم چک کنید.
RE: منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی - Reza Ganji - ۱۱-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۰۵ صبح اين فايل در كش مرورگر شما موجود است! يك بار كش مرورگر را حذف كنيد و دوباره دانلود كنيد و اگر مشكل داشت اعلام كنيد! RE: منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی - n4n4zi - ۱۱-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۱۲ صبح (۱۱-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۰۵ صبح)رضا گنجی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون از پاسختون. کش رو خالی کردم، و همینطور با 2 مرورگر دیگه هم امتحان کردم اما مشکل حل نشد! RE: منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی - پیام عمرانی - ۱۱-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۲۳ صبح شما با آنزیپ کردن این ماژول مشکل دارید ؟ RE: منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی - Reza Ganji - ۱۱-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ صبح جناب عمراني در صورت امكان افزونه را دوباره جايگزين فايل پيوست كنيد ظاهرا مشكل دارد! ![]()
RE: منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی - پیام عمرانی - ۱۱-۴-۱۳۹۰ ۰۶:۰۷ صبح انجام شد جناب گنجی RE: منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی - maryjon - ۱۵-۴-۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ عصر سلام من نصب کردم متاسفانه یک کادر سفید نشون میده فقط توی تنظیمات هم 7-8 قسمت عکس می خاد که از عکس هایی میاره که اصلا نمیدونم از کجان؟ 1.png 2.png ????????? ![]() need help RE: منوی آکاردئونی عمودی بسیار زیبا - پارسی - mking - ۱۵-۴-۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ عصر با سلام دوست گرامي بعد از نصب از بخش مديريت ماژول (parsjoom - Vertical Sliding Menu) برويد و بعد از فعال کردن منو موقعيت آن را مشخص کنيد. و همچنين براي تغيير در تصاوير منو به بخش (modules\mod_kwickverti_slidingmenu\kwickverti_slidingmenu\images) رفته و تصاوير را به دلخواه خود تغيير دهيد و همچنين در بخش مديريت پارامترهاي ماژول مي توانيد مشخص کنيد که منوها فعال يا غيرفعال باشند و همچنين بعد از کليک بر روي منو به کدام صفحه مراجعه شود. |