![]() |
|
ماژول وب لینک - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ماژول وب لینک (/thread-11542.html) |
ماژول وب لینک - hassan_shahi - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ عصر سلام خسته نباشید ماژول وب لینک میخوام تو کامپوننت ها پیش فرض پیوندها وجود داره اما تو ماژول ها وب لینک وجود نداره میشه یکی این ماژول رو برام بزاره؟ ماژول وب لینک - zaban26 - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ عصر جوملا ؟ ![]() ![]()
ماژول وب لینک - hassan_shahi - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۰۶ عصر جوملا 1.5 رو میخوام همونی که پیش فرض تو ماژول ها هستش اما مال من نیست ماژول وب لینک - hassan_shahi - ۲۶-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ صبح سلام به مدیران محترم آقای گنجی آقای حمزه زاده خواهش میکنم این ماژول پیشفرض رو برام بزارید RE: ماژول وب لینک - Reza Ganji - ۲۶-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ صبح بسته جوملا 1.5 رو روی جوملاتون اکسترکت و پوشه اینستال رو حذف کنید. بک اپ فراموش نشود. ماژول وب لینک - hassan_shahi - ۲۶-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ صبح آقا میشه این فایل جوملائی که توش این ماژول هست رو برام بزارید؟خواهش میکنم بزارید ماژول وب لینک - sasanu - ۲۶-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ صبح بسته نصبی جوملا 1.5 سرچ کنید به راحتی تو وب موجوده خیلی هم فراوون لازم نیست انقدر خودتون رو اذیت کنید که یه جستجو کنید به راحتی بسته نصبی رو پیدا میکنید ماژول وب لینک - hassan_shahi - ۲۶-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ صبح جناب به خدا ۳تا جوملارو گرفتم از ۳جا هیچکدوم توش ماژول وب لینک پیش فرض رو نداشت خوب شماها که جوملائی دارید که این ماژول توش هست رو چرا نمیزارید؟به خدا خیلی لازم دارم |