![]() |
|
کامپوننتی برای تحویل یوزر پس - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: کامپوننتی برای تحویل یوزر پس (/thread-10152.html) |
کامپوننتی برای تحویل یوزر پس - hassan_shahi - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ عصر سلام من ی کامپوننتی میخواستم برای فروش کد فعالسازی برنامه ها یا کد یوزر و پسورد آنتی ویروس ها که این کدهارو وارد کامپوننت کنم بعد از واریز پول یک کد به صورت اتوماتیک به خریدار بده همچین کامپوننتی هست؟ کامپوننتی برای تحویل یوزر پس - hassan_shahi - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ عصر من یک کام پوننت پیدا کردم اما ی مشکلی داره که وقتی پول واریز میشه برگشت نمیکنه به سایت ی اروری میده: The requested URL /callback.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request یکی گفته: مشکل از فایل configuration است توی پوشه Include در فایل config دو مسیر path و url رو به ادرس جدید رو بدین هرچی میپرسم خوب آدرس جدید چی باید بزارم جواب نمیده کسی بلده؟
کامپوننتی برای تحویل یوزر پس - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ عصر منظور آدرس فایل callback.php هست که وقتی میخواد برگرده و اطلاعات رو به این فایل بده فایل رو پیدا نمیکنه یا علی کامپوننتی برای تحویل یوزر پس - hassan_shahi - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ عصر خوب باید چیکارش کنم؟ کامپوننتی برای تحویل یوزر پس - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ عصر فکر میکنم باید روش پرداخت رو بررسی کنید، چون آدرس بازگشت رو اون به بانک میفرسته یا علی کامپوننتی برای تحویل یوزر پس - hassan_shahi - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ عصر عزیز منم میدونم مشکل برگشت به سایته.تو اون عکس اول تو خط url و path باید چی بنویسم؟ کامپوننتی برای تحویل یوزر پس - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ عصر هنگام ثبت سفارش و پرداخت آدرس مشخص میشه دیگه!!! کامپوننتی برای تحویل یوزر پس - پیام عمرانی - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ صبح شما باید ببینید پس از بازگشت از بانک به کدوم فایل بر میگردد که همان callback.php هست حالا ببینید اصلا callback.php تو کامپوننتتون موجود هست ؟ اگر هست که کافیه آدرسشو بدید و اگر نه که بهتر است به دنبال افزونه دیگری باشید کامپوننتی برای تحویل یوزر پس - hassan_shahi - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ صبح سلام آره callback.php وجود داره باید آدرس این فایلو کجا قرار بدم؟ کامپوننتی برای تحویل یوزر پس - سعید حمزه زاده - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ عصر در پلاگین پرداختتون دیگه! |