![]() |
|
ماژولی برای گرفتن خبر و قرار دادن آن به صورت خودکار در سایت من - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: ماژولی برای گرفتن خبر و قرار دادن آن به صورت خودکار در سایت من (/thread-10072.html) |
ماژولی برای گرفتن خبر و قرار دادن آن به صورت خودکار در سایت من - hassan_shahi - ۱۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ صبح سلام میخواستم بدونم افزونه ای هست که مثلا خبر های ورزشی رو از یک سایت بگیره و به صورت خودکار تو سایت من نمایش بده؟ ماژولی برای گرفتن خبر و قرار دادن آن به صورت خودکار در سایت من - سعید حمزه زاده - ۱۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ صبح دوست عزیز این در اصل همون RSS هست موفق باشید یا علی ماژولی برای گرفتن خبر و قرار دادن آن به صورت خودکار در سایت من - hassan_shahi - ۱۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ صبح میشه بیشتر توضیح بدید؟ ماژولی برای گرفتن خبر و قرار دادن آن به صورت خودکار در سایت من - سعید حمزه زاده - ۱۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ صبح ماژول خبرخوان یا rss یا علی ماژولی برای گرفتن خبر و قرار دادن آن به صورت خودکار در سایت من - hassan_shahi - ۱۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ عصر میدونم با rss هستش دنبال کامپوننتش هستم ماژولی برای گرفتن خبر و قرار دادن آن به صورت خودکار در سایت من - hassan_shahi - ۱۶-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ صبح کسی کامپوننتشو نداره؟ RE: ماژولی برای گرفتن خبر و قرار دادن آن به صورت خودکار در سایت من - Zhyar - ۱۶-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ صبح کامپوننت RSS Factory 3.1.0 [attachment=5688] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ماژولی برای گرفتن خبر و قرار دادن آن به صورت خودکار در سایت من - hassan_shahi - ۱۶-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ صبح این کامپوننت برای جوملا 2.5 هستش من برای جوملا 1.5 میخوام ماژولی برای گرفتن خبر و قرار دادن آن به صورت خودکار در سایت من - Zhyar - ۱۶-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |