![]() |
|
{مهم} انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: اخبار و اطلاعیه ها (/forum-1.html) +--- انجمن: آرشیو اخبار و اطلاعیه ها (/forum-107.html) +--- موضوع: {مهم} انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! (/thread-2613.html) |
RE: انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - پیام عمرانی - ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۰۷ عصر (۲-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ صبح)3-tnt6667 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دقیقا این هم یک نمونه از اون حرفی بود که زدم من درگیر دادگاهها بودم و شاید بی قانونی هایی که من دیدم کسی ندیده باشه ولی باید تلاشمون رو بکنیم اگر همه مثل شما فکر کنند که نتیجه اش همین میشه که هر ننه قمری یه هاستینگ می گیره بدون هیچ مسئولیتی و یکسال فعالیت میکنه و آخرش که حوصله اش سر رفت میگه با بای باید پیگیر بود و ما هستیم و همینطور که میبینید مدرکشم موجوده
RE: انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - Reza Ganji - ۳-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۱۸ صبح من خیلی وقته تو فکر سرورسامان دادن به موضوع هاستینگ های بی مسئولیت و کلاهبردار هستم و اینکار رو خواهم کرد هرچند باید هزینه زیادی بکنم ولی سعی میکنم در صورت امکان کاری کنیم که هرکس خواست هاست بخره دقیقا بتونه هاستینگ های معتبر رو شناسایی کنه ! خبر دیگر اینکه اولین لینک ایندکس شده در گوگل نمایان شد ! این لینک در جستجو کلمه پارس جوم و در صفحه دوم قرار دارد !
RE: انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - صابرمحمدی - ۳-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ صبح رضا جان اگه بشه که خیلی عالی میشه RE: انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - Reza Ganji - ۳-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ صبح انشاالله این کار انجام خواهد شد ! RE: انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - احسان افشاری - ۳-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ صبح سلام خیلی خوشحال هستم که هنوز سایت پارس جوم برقرار هست!من فکر می کردم که دیگه سایت رفته باشه و از دامین جدید هم بی خبر بودم و بطور اتفاقی با دامین جدید آشنا شدم . به این صورت که پس از جست و جوی یک افزونه به فروم جوملا فارسی رفتم و از قضا جنا گنجی اونجا پست گذاشته بودند و وقتی به پروفایلشون رفتم و روی امضای ایشون کلیک کردم وارد دامین جدید شدم! دامین .com خیلی حیف بود! بعید می دونم دیگه خیلی از دوستانمون رو در این دامین ببینیم! من اولین کمکم رو با کلیک +1 گوگل شروع کردم و امیدوارم بتونم باز هم به بالارفتن رنک و ... سایت کمک کنم البته فکر می کنم بشود از طریق گوگل وبمستر آدرس .com رو ب ir تغییر داد. RE: انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - Reza Ganji - ۳-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ صبح مشکلی نیست و بزودی دامین جدید هم بالا خواهد آمد چون ما تمامی اطلاعات رو حفظ کردیم از لطف شما هم ممنونم! ![]() ![]()
RE: انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - Reza Ganji - ۳-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ صبح به سلامتی پیگیری ها به بار نشست و قرار شد ریسلر بعد از بررسی دامنه را برای ما تمدید کند و فکر میکنم چند روزی طول بکشه که البته گفتند سه روز ! ![]()
RE: انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - Mojtaba Pordel - ۳-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ عصر قبول نيست، من دير متوجه شدم! ايميل خبرنامه هم برام نيومد. 2-3 روزه تو خماري پارس جوم موندم! پارس جوم خونم حسابي پايين اومده بود! خدا رو شكر امروز جناب گنجي بهم خبر دادن كه اثاث كشي كردن به دامنه و هاست جديد! RE: انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - پیام عمرانی - ۳-۸-۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ عصر البته بزودی دامنه قبلی هم پس میگیرم امیدوارم با کمک شما دوستان و اساتید گلم دوباره پارس جوم رو در دامنه جدید بالا بیاریم RE: انتقال سایت پارس جوم به سرور و دامنه جدید !!! - iraj42 - ۴-۸-۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ صبح سلام اساتيد محترم و دوستان عزيزبايد مطلبي رو خدمتتون عرض كنم شايد بدرد بخوره سال قبل يكي از ايميل هاي ياهو بچه ها توسط يه نفر هك شد وكلي اطلاعات و ادليستش به باد رفت اون نامرد زنگ زد ودرخواست كلي پول كرد خلاصه سرتونو درد نيارم رفتيم پليس سايبري (جرايم رايانه اي )شكايت كرديم اما تو دلمون ميگفتيم داريم وقت طلف ميكنيم اما چند وقت پيش سرگرد ..... رئيس همون تشكيلات خودش زنگ زد و گفت رد طرفو گرفتند واز ما خواست كه دنبال كارو بگيريم چندروز ما نتونستيم بريم كم كم بيخيال شده بوديم الان اونا ول نميكنن كه بايد بيايد كارودنبال كنيد تازگي ها مثل اينكه مسائل سايبري رو جدي گرفتند خواستيد يه سر بريد پليس سايبري شايد نتيجه بگيريد |