![]() |
|
راهنمایی و پیشنهاد بدید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راهنمایی و پیشنهاد بدید (/thread-2504.html) صفحهها: 1 2 |
راهنمایی و پیشنهاد بدید - hassan_shahi - ۱۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ عصر سلام من راجب بازی آنلاین ی سوالی داشتم من یک بازی فلش رو روی سایتم قرار دادم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این بازی ی مشکل داره که وقتی میبازی رو میبازی ایست میکنه اما همین بازی اینجا هم هست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وقتی میبازی رکوردش ثبت میشه بعد دوباره از اول میاد چطور میتونم تو سایت خودم اینکارو انجام بدم؟ راهنمایی و پیشنهاد بدید - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ عصر دوست گلم دیگه از بازی که پشتیبانی نمیشه! از یک بازی دیگه استفاده کنید یا علی راهنمایی و پیشنهاد بدید - hassan_shahi - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ عصر عزیز من این بازی مشکل نداره باید ی حرکتی بزنم که 2 حرکت بی ارزه مشکل منم اینه که این ی حرکتو بلد نیستم از شماها که بلدین میخوام یاد بگیرم راهنمایی و پیشنهاد بدید - پیام عمرانی - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ صبح شما اسکریپت این نوع بازی را در سایتتون لود نکردید یک فایل جاوا هست که باعث میشه صفحه ریلود بشه و امتیاز ثبت شود راهنمایی و پیشنهاد بدید - hassan_shahi - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ صبح خوب این فایل جاوا رو باید از کجا بگیرم؟شما دارید لینک بزارید اینجا؟ |