|
درخواست افزونه معرفی اشخاص
|
|
۹-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۳۵ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده برای معرفی اشخاص یه مجموعه بزرگ به یه افزونه ( جوملا 1.5 ) نیاز دارم که بتونه مشخصات شخص از اسم تا تصویرش رو در اون ثبت کنیم و برای وی یه پروفایل ایجاد کنه قابلیت جستجو داشته باشه دقیقا چیزی شبیه به کامپوننت یادواره شهدا کامپوننت شهدا یه سری ایراد داره که نمی تونم ازش استفاده کنم دوستان و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس |
|||
|
۹-۱۰-۱۳۹۱, ۰۴:۴۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست افزونه معرفی اشخاص
درود بر شما
از CB استفاده کنید فکر کنم جوابگوی کار شما باشد. |
|||
|
|
۹-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۱۶ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سپاس از شما
اما افزونه Community Builder خیلی گسترده است و بیشتر به درد ساخت جامعه ی مجازی می خوره چیزی مه مد نظر بنده است اصلا ربطی به کاربران و ثبت نام نداره خود مدیر سایت لیست پروفایل ها رو آماده می کنه و بازدید کننده های سایت بتونن لیست پروفایل ها رو ببینن و بتونن در لیست جستجو داشته باشن |
|||
|
|
۹-۱۰-۱۳۹۱, ۰۸:۲۰ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
چیزی که به ذهن من می رسد، استفاده از کی 2 است. تقریبا نیاز شما را برطرف می کند. اگر اشتباه نکرده باشم امکان شخصی کردن فیلدها هم در آن وجود دارد. شاد باشید و شادی بخش دیگران |
|||
|
|
۱۰-۱۰-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ صبح، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
کامپوننت ایجاد پروفایل فکر میکنم قبلا در انجمن معرفی شده است.فکر میکنم کامپوننت پروفایلر(Profiler) مشکل شما رو حل کنید :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
۱۲-۱۰-۱۳۹۱, ۰۸:۳۷ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
چیز خوبیه اما واسه