|
درخواست روش ساخت یا چنین قالبی
|
|
۲۳-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۵۹ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درخواست روش ساخت یا چنین قالبی
سلام
این سایت چطور ساخته شده ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۲۳-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۳۳ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست روش ساخت یا چنین قالبی
این با قالب های آماده سایت های مثل تمپلیت مونستر راه اندازی شده که با جی موئری کار شده و بگردید سورس اصلیش رو شاید پیدا کنید.فکر میکنم نامش grass باشه که هم نام این قالب بسیار است.
|
|||
|
۲۳-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
جناب گنجی از راهنماییتون ممنونم
با راهنمایی شما من تونستم به سورس های جذاب زیادی دسترسی پیدا کنم اما در جستجوهام چنین قالبی که میخواستم یا شبیهش نبود لینکی دارید از وبسایت ارائه دهنده این قالب ؟ |
|||
|
۲۳-۹-۱۳۹۱, ۰۵:۴۸ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
متاسفانه لینکی پیدا نکردم.فکر میکنم نیم ساعتی هم سرچ کردم.
|
|||
|
۲۴-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من هم زیاد گشتم اما اصلا با موضوع کودکان چیزی پیدا نکردم
کاش یه بخشی ایجاد بشه دوستان انجمن سایتهایی رو که میشناسن برای ارائه سورس های رایگان در این زمینه معرفی میکردند تا راحت تر بشه دسترسی پیدا کرد |
|||
|
۲۴-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۳۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
قبلا سایت هایی معرفی شده ولی شما میتونید کلمات kid و یا کلماتی که به کودکان ربط داره رو در جستجوها بکار ببرید.
مثلا در آدرس های زیر قالب های اچ تی ام تجاری برای کودکان قرار دارد و اگر بتونید در نت سورسشون رو پیدا کنید میتونید استفاده کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سایت وارزی هم که خیلی از این سورس ها رو میتونید پیدا کنید مافیا اسکریپت هست : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان