زمان کنونی: ۱۶-۳-۱۴۰۵, ۰۴:۰۴ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جایگزین کردن تقویم
۴-۹-۱۳۹۱, ۰۱:۱۶ صبح
ارسال: #1
Star جایگزین کردن تقویم
سلام خدمت دوستان عزیز

تقویم پیش فرض جوملا میلادی هست . من چطوری می تونم تقویم شمسی رو جایگزین تقویم میلادی جوملا کنم ؟

با تشکر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۴-۹-۱۳۹۱, ۰۶:۱۱ صبح
ارسال: #2
RE: جایگزین کردن تقویم
بسته زبان فارسی رو هم از همین سایت نصب کردم . زبان سایت رو هم به فارسی تنظیم کردم ولی باز تقویم میلادیه . لطفا کمکم کنید بگین چطوری تقویم شمسی رو جایگزین میلادی کنم ؟
۴-۹-۱۳۹۱, ۰۶:۵۴ صبح
ارسال: #3
سلام از این ماژول استفاده کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضاء محمدسلیمانی
چالش هاتو محدود نکن، محدودیت هاتو به چالش بکش

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۴-۹-۱۳۹۱, ۰۷:۴۵ صبح
ارسال: #4
مرسی من این ماژولو نصب کردم زبان سایت رو هم به فارسی تغییر دادم ولی جایگزین تقویم میلادی نشده . اینی که شما معرفی کردین یه ماژوله که توی یه موقعیت خاص قرار میگیره .
من میخوام تقویم اصلی جوملا رو به شمسی تغییر بدم . مثلا زمانی که کاربر داره ثبت نام می کنه و تاریخ تولدش رو از تقویم انتخاب می کنه به جای تقویم میلادی ، شمسی رو ببینه و هر جای جوملا که از تقویم استفاده میشه تقویم شمسی باشه . چطوری میشه تقویم خوده جوملا رو شمسی کرد ؟

با تشکر
۵-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۵۶ عصر
ارسال: #5
یعنی توی این انجمن یه نفر نیست که تخصص داشته باشه بتونه جواب بده ؟!!
۶-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۳۷ صبح
ارسال: #6
در بسته زبان فارسی که جوملا فارسی در جوملای جهانی منتشر کرده تقویم جلالی موجود است و اگر نصب کنید تقویم زبان فارسی سایت شما جلالی میشه .میتونید برای راحتی بسته جوملای فارسی رو از سایت جوملا فارسی دانلود و نصب کنید تا در این مورد مشکل نداشته باشید.
تغییر تاریخ بسیاری از افزونه نیاز به تغییرات در سورس افزونه و یا اضافه کردن تابع تاریخ جلالی داره و باید با افزونه نویسان جوملا مشورت کنید.
برای مثال در k2 برای اینکه تاریخ رو از جوملا بخونه در افزونه کد فراخوانی تابع تقویم رو حذف میکنند.
نیاز بود بگویید معرفیتون کنم.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
۶-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۱۹ صبح
ارسال: #7
مرسی از راهنماییتون . من از کامپوننت CB استفاده می کنم . موقع ثبت نام کاربر ، یه گزینه توی فیلد ثبت نام هست برای تاریخ تولد که تقویم اون میلادیه . چطور میتونم تقویم CB رو شمسی کنم ؟
۶-۹-۱۳۹۱, ۰۷:۵۴ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۲-۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ صبح، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #8
باید افزونه ویرایش بشه.من کار نکردم باهاش ولی ممکنه مثل کا2 مشکل حل بشه و یا نیاز به اضافه کردن تابع تقویم جلالی داره.
اگر مایل بودید با اقای ...... با آی دی یاهو زیر تماس بگیرید و در مورد هزینه مشورت کنید.
......
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان