|
مشکل با ارسال ایمیل در ار اس تیکت
|
|
۱۷-۶-۱۳۹۱, ۰۳:۰۵ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان .
مشکلی که داریم این هست که وقتی پاسخ تیکت مشتری را ارسال می کنیم پاسخ تیکت به ایمیل مشتری ارسال نمیشه !!!! وقتی که مشتری تیکت ارسال میکنه اولش یک ایمیل اطلاع رسانی ارسال میشه اما بعدش هر چی پاسخ ارسال می کنیم ایمیل نمیشه . در جوملا 1.5 اینطور نبود . !!!!! به مدیریت دپارتمان ها هم رفتم و تک تک دپارتمان ها در تب ایمیل استفاده از تنظيمات افزونه روی بلی است و ارسال ايميل به کاربران،هنگام درج پاسخ نیز روی بلی است اما باز ایمیل ارسال نمی کنه . در تنظیمات هم تست کردم اما بازم نشد !!! از جوملا 2.5 استفاده می کنیم دوستان لطفا راهنمایی فرمائید . |
|||
| صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>) |
|
۲۶-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۲۷ عصر
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: مشکل با ارسال ایمیل در ار اس تیکت
(۲۶-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ عصر)keran4i نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درود . خوب بله اینطوری هست . اما من در جوملا 1.5 وقتی پاسخ تیکت را می دادم جوابش هم در ارشیو تیکت های مشتری می ماند هم جوابش بهش ایمیل می شد که اطلاع پیدا کند . حتی وقتی دپارتمان می سازید یا ویرایش می کنید نوشته ارسال ایمیل در هر بار پاسخ به کاربر . درسته ؟؟؟ میذاریم بله اما نمی دانم چرا کار نمی کنه . راه حلی به نظرتان نمی رسد ؟؟؟ |
|||
|
۲۶-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ عصر
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
نه دوست عزیز دقت نکردید!!!
ارسال ایمیل به کاربران،هنگام درج پاسخ ارسال فایل پیوست به ایمیل کاربران ؟ فایل پیوست!!! هیچ گزینه ای مبنی بر ارسال ایمیل اطلاع رسانی پاسخ به تیکت برای کاربران وجود ندارد! گزینه ها: ارسال ایمیل به کارشناسان هنگام درج پاسخ توسط کاربران؟ ارسال ایمیل به کاربران،هنگام درج پاسخ ارسال فایل پیوست به ایمیل کاربران ؟ هنگامی که تیکت جدید ثبت شود. به این آدرس ها یک ایمیل ارسال خواهد شد.(هر ایمیل در یک خط) هنگامی که تیکت جدید به صورت دستی به کارشناسان واگذار گردد.یک ایمیل به کارشناسان برای اطلاع رسانی ارسال می شود دیگه هیچ گزینه دیگری وجود ندارد فکر میکنم به اشتباهتن پی برده باشید یا علی
|
|||
|
۲۶-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ عصر
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۶-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ عصر)keran4i نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه دوست عزیز من اشتباه نکردم . عکس زیر را مشاهده فرمائید . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. افزونه را هم برای شما ارسال کردم . یک تست بکنید شاید روی هاست شما جواب داد . لطفا تست کنید و خبرشو بهم بدهید . |
|||
|
۲۷-۶-۱۳۹۱, ۰۹:۳۷ صبح
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
دوست عزیز شما نسخه اصلی رو بدون ترجمه از سایت سازنده دانلود کنید و تست نمایید آیا نسخه افزونه برای جوملا 2.5 سازگاری کامل دارد ؟؟ در نت جستجو کنید و نسخه سازگار با جوملا خود را دانلود نمایید. شما یک بار همه را بر روی "خیر" قرار دهید و تست نمایید احتمال آن وجود دارد که در هنگام فارسی سازی جابجا شده باشند این امر برای خود من اتفاق افتاده که می گویم تست نمایید. موفق باشید
|
|||
|
۲۷-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۰۳ عصر
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۷-۶-۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ صبح)مرتضی محمدجانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم اگر از سایت اصلی بخواهیم دانلود کنید باید برای یک دامنه خریداری شود . درست است ؟ بله با جوملا 2.5 سازگاری دارد . در نت هم جستجو کردم و مربوط به سایت پاستل را هم نصب کردم اما نشد . دوستان اگر راهی به دهنشان می رسد بفرمائید . |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان