|
آموزش کامل استفاده از بخش کاربری در جوملا 2.5
|
|
۷-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آموزش کامل استفاده از بخش کاربری در جوملا 2.5
سلام به دوستان و بزرگان پارس جوم
بنده چند وقت پیش درخواست افزونه ای را داده بودم که بشه باهاش برای هرکاربری مطلب مخصوص خودشو گذاشت تا فقط همون کاربر بتونه مطالب مخصوص خودشو بخونه . ولی همچین افزونه ای پیدا نکردم و دوستان سفارش کردن که از جوملا 2.5 استفاده کنم که گفتن همچین امکانی رو داره بطور پیشفرض. خوب من الان میخوام برای یه شرکت که خیلی هم کاربر داره میخوام یه بخشی درست کنم به نام اطلاعات شرکت ها که به هر شرکتی یه نام کاربری و رمز عبور بدم و نکته مهم اینه که میخوام هر شرکتی با نام کاربری خودش که وارد میشه فقط بتونه اظلاعات مربوط به خودشو ببینه.... امیدوارم مفهوم رو رسونده باشم.. از دوستان میخوام اگه کسی واقعا حوصلشو داره تو این پست آموزش بخش کاربری در جوملا 2.5 رو که واقعا خیلی هم کاربردی هست رو برای من و بقیه دوستان قرار بده. ممنون |
|||
| صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>) |
|
۷-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۰۲ عصر
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: آموزش کامل استفاده از بخش کاربری در جوملا 2.5
يك راه حل !
سي بي را نصب كن بعد فيلد هاي مورد نيازت را بساز واطلاعات را قرار بده برو تو سايت زير haram.naxo.ir/index.php نام كاربري : olding پسورد :123321 را بزن وارد پروفايلت مي شوي من چند تا فيلد دارم تو هم مي تواني هر چند تا فيلد كه خواستي داشته باشي نظرت چيست؟ |
|||
|
|
۷-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۰۹ عصر
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
این خیلی خوبه ..
اگه بشه همه مشخصات رو گذاشت عالی میشه... سي بي چی هست اصلا؟؟؟ من باهاش کار نکردم اصلا چطوری نصب میشه؟؟؟ |
|||
|
۷-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۱۶ عصر
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اين هم لينكش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با سي بي راحت مي تواني اين كار را انجام بدهي |
|||
|
|
۷-۵-۱۳۹۱, ۰۷:۵۳ عصر
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ممنون اگه تو نصبش مشکل داشتم بهتون میگم ...
![]() ![]()
|
|||
|
۱۶-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۳۰ عصر
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
cb رو نصب کردم فقط مشکلی دارم ...
اگه بخوام این فیلد ها باشه باید چیکار کنیم ؟؟؟؟ نام و نام خانوادگی نام پدر شماره شناسنامه کد ملی مقطع تحصیلی سمت عناوین دوره های آموزشی محل سکنت تلفن ثابت همراه ببینید میخوام همه اینا تو یه فیلد باشه میشه؟؟؟ چون یه شرکت که قراره بهش یوزر و پسورد بدم چندین نفر اعضا داره که فقط میخوام با وارد شدن بتونه مشخصات افرادشو ویرایش کنه |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: