|
چگونه میتوانم مطالب صفحه اول را مستقیم باز کنم؟
|
|
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۴:۳۵ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چگونه میتوانم مطالب صفحه اول را مستقیم باز کنم؟
با سلام خدمت دوستان گرامی
من میخواستم بدونم چطور میتونم مطالب صفحه اولم که بلاگ هست رو با زدن ادامه مطلب فقط خود مطلب باز بشه؟! مثلا این 2 حالت رو ببینید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فقط دقت کنید حالت دوم لینکش نصف راز های جوملا رو لو میده نمیشه مستقیم ترش کرد؟ حالا درکل باید چه کنم که با زدن ادامه مطلب مستقیم باز شه؟ باتشکر ![]()
|
|||
|
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ عصر، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: چگونه میتوانم مطالب صفحه اول را مستقیم باز کنم؟
منظورتون رو واضح بیان کنید !
چنین چیزی در سایتی که لینک دادید موجود نیست و فقط از افزونه آکاردئونی در بالای سایت ااستفاده شده. منظورتون از رازهای جوملای چیست و چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟ |
|||
|
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۸:۱۵ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام آقای گنجی
منظورم از راز از لینک 2 لینکی به این شکل مثلا: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کامپوننت و همه دم و دستگاه هارو نشون میده! میخواستم به صورتی باشه که برای با زدن دکمه ی ادامه مطلب یا لینک مطلب به این شکل مثل لینک دوم فقط و فقط مطلب رو نشون بده و نه ماژول هایی که در ص اول هست و لینکش هم به این صورت باشه برای مثال: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. safhe aval ya ahanghaye jadid/matlabe kamel(linke matlab) الان وقتی بخوایم به این شکل بیاره ماژول های ص اول رو نشون میده! باتشکر
|
|||
|
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۳۲ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
از افزونه های سئو استفاده کنید
|
|||
|
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۳۸ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
چطوری؟!میشه بیشتر توضیح بدید؟
چجوری مقصد دکمه ادامه مطلب رو باید تعویض کنم؟! |
|||
|
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دکمه ادامه مطلب دکمه لینک مطلب هست
افزونه های سئو میتونند لینک ها رو به صورت های مختلف دربیاورند حتی شما میتونید به صورت دستی برای هر بخش تعریف کنید افزونته هایی مثل : sh404 , acesef ,... |
|||
|
۲۳-۴-۱۳۹۱, ۰۲:۰۰ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
آموزش بهینه سازی جوملا برای موتورهای جستجو را در انجمن آموزش های جوملا مطالعه کنید بد نیست.
|
|||
|
۲۳-۴-۱۳۹۱, ۰۲:۱۵ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با این افزونه ها کار کردم قبلا (acsef) که ازش خیلی بدم اومد خودم دستی متا هارو وارد میکنم اما تو این زمینه ازشون استفاده نکرده بودم...
ممنون shs404 رو تست میکنم اما اگه روش دیگه ای هم هست بفرمایید!آخه خیلی ساده باید باشه (فکر کنم)... مممممنون از همه
|
|||
|
۲۳-۴-۱۳۹۱, ۰۲:۳۱ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
در پست قبل از شما من خدمتتون عرض کردم آموزشی که در انجمن هست مطالعه کنید.
|
|||
|
۲۳-۴-۱۳۹۱, ۰۳:۰۸ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رو خوندم اما نفهمیدم ربطشو راستش
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: