|
اموزش تصویر
|
|
۱۴-۴-۱۳۹۱, ۱۲:۲۰ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اموزش تصویر
سلام
دوستان من تازه با سیستم جوملا آشنا شدم می خواستم از شما بزرگوار خواهش کنم که کمکم کنید من از جوملا این می فهم که چطوری بروی هاستم نصب کنم دیگه هیچ بلد نیستم این هم بگویم که از کتاب راهنمایی که در سایت گذاشتی هم یه چیزهای یاد گرفتم الان می خواهم شما من را در مسائل زیر راهنماییم کنید 1. من اگه خواسته باشم قالب سایتم دستکاری بکنم مثل هدرش عوض کنم یا برای سایتم اسم بزار که موقع که بالا میاد ننویسه جوملا یا اینکه ماژولها یا کامپونت که نصب میکنم چطوری در صحفه اصلی بیارومش منظور چطوری بهش موقعیت بدم 2.چطوری در قسمت مدیریت جوملا کلی اسم جوملا از بالای صحفه پاک کنم یا اینکه موقعیی که سایت غیر فعال کنم یه صحفه دیگه بزار 3.کدوم ماژول یا کامپونت می توان استفاده بکنم که در سایتم بتوانم از کاربران حق عضویت بگیرم با تشکر از شما دوستان |
|||
|
۱۴-۴-۱۳۹۱, ۱۲:۳۷ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: اموزش تصویر
با سلام
ورود شما رو به جوملا تبریک و خوش امد می گم شما ظاهرا 3 سوال مطرح کردید ولی داخل هر سوال چند سوال دیگه هم هست واین طبق قانون انجمن نیست و هر سوال داخل یک تاپیک باید پرسیده بشه در مورد هر کدوم از سوال هایی که کردید اگه یه سرچ کوتاه بکنید به نتیجه خواهید رسید در مورد سوال اول باید عرض کنم که برای تغییر در هدر و دیگر عکس های و تصاویر قالب در پوشه Template میتونید این تغییرات رو انجام بدید و در قسمت مدیریت سایت - افزونه ها - نصب قالب مورد نظر رو نصب کنید |
|||
|
|
۱۴-۴-۱۳۹۱, ۰۱:۰۲ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سوال دوم :
در روت سایت یا همونجایی که جوملا را نصب کردید یک فایل به نام configuration.php موجود هست و اگر اون رو باز کنید میتونید نام سایت و توضیحات متا رو ببینید و به دلخواه تغییر بدید. البته راه راحت اون اینه در مدیریت جوملا به تنظیمات کلی برید و اونجا نام سایت و توضیحات سایت رو تغییر بدید. سوال سوم : برای گرفتن حق عضویت از آر اس ممبرشیپ میتونید استفاده کنید که البته باید به درگاه های پرداخت نصب شده باشه که فکر میکنم سایت پی سی دکتر اینکار رو انجام داده ! همانطور که دوستان گفتند برای هر سوال یک تاپیک با عنوان مناسب باز کنید ! |
|||
|
|
۱۴-۴-۱۳۹۱, ۰۷:۳۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
با تشکر از شما دوستان من در قسمت تنظیمات که فرمودی اسم سایتم عضو کردم ولی هنوز موقع که بالا میاد نوشته صحفه اصلی در فایل configuration.phpصحفه اصلی نمی بینم ممنونم میشم که راهنماییم کنید |
|||
|
۱۴-۴-۱۳۹۱, ۰۸:۰۶ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۴-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ عصر)hossein1980 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با سلام شما به اين مسير بريد منو > مديريت منو >منوي اصلي >آيتم هاي مو (ويرايش آيتم هاي منو) > منوي اصلي > سمت چپ پارامتر ها- سيستم > عنوان صفحه > عنوان وب ساييتونو وارد كنيد |
|||
|
۱۴-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نظر من یه آموزش کلی ببنید بد نیست اینجوری فکر نکنم بتونی منسجم یاد بگیری چیکار کنی!!!بعدشم یه ریزه کاریهایی هست که باید توی کار یاد بگیری ولی باید یه آموزش ببینی حتما!!!
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان