|
نصب نشدن ماژول کامپونت و...
|
|
۲۶-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نصب نشدن ماژول کامپونت و...
با سلام
وقتی میخام چیزی نصب کنم این ارور میده JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد هشدار: انتقال ناموفق فایل! ftp چک کردم |
|||
|
۲۷-۳-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: نصب نشدن ماژول کامپونت و...
دوست عزیز درباره این مشکل شاید بیشتر از بیست بار تو انجمن توضیح داده شده ، یه جستجویی بزنید حتما به نتیجه میرسید
یا اینکه بسته نصبی مشکل داره ، یا مشکل از اف تی پی است و یا اینکه بسته نصبی اشتباهی برای نسخه دیگر جوملا رو نصب میکنید . با جستجو زدن زودتر به جوابتون میرسی |
|||
|
|
۲۷-۳-۱۳۹۱, ۱۲:۱۱ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سطح دسترسی پوشه های کش و تمپ رو قابل نوشتن کنید و مسیر پوشه لاگ و تمپ را در فایل کانفیگوریشن تست کنید ببینید درست هست یا خیر ؟
|
|||
|
|
۲۷-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۵۴ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فقط کافی بود سرچ کنین دوست من
این پست رو ببینین و کارهایی که گفتم انجام بدین اگه باز مشکلتون همچنان پابرجا بود همینجا پیگیر باشید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موفق باشید |
|||
|
۲۷-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۲۹ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
امید جان در تاپیک زیر بطور کامل در این مورد توضیح داده شده .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
۲۷-۳-۱۳۹۱, ۰۴:۵۴ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
چشم آقا رضا، ندیده بودم این تاپیک رو تا حالا
از این به بعد به این تاپیک ارجاع میدم دوستان رو. ممنون از راهنماییتون/ در پناه حق. |
|||
|
|
۲۷-۳-۱۳۹۱, ۰۵:۵۹ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با تشکر
آدرس tmp logs تو configuration.php درست کردم ftp رو 0 کد: (انتخاب همه) public $log_path = '/home/u69164217/public_html/tmp'; |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان