مشکل با ماژول آخرین ارسال های انجمن
|
۲۹-۲-۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مشکل با ماژول آخرین ارسال های انجمن
سلام و خسته نباشید.
دوستان من ماژول آخرین ارسال های انجمن مای بی بی رو روی جوملا نصب کردم. اما با این ارور مواجه شدم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کسی می دونه مشکل از کجا می تونه باشه؟ ممنون می شم راهنماییم کنید. ![]() |
|||
۲۹-۲-۱۳۹۱, ۰۱:۱۱ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مشکل با ماژول آخرین ارسال های انجمن
از کدوم استفاده کردید؟
از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. که قبلا تو انجمن معرفی شده ؟ اگه در لوکال کار می کنید ممکنه این ماژول و موارد مشابهش به درستی کار نکنند و تو یه سایت آنلاین چک کنید. |
|||
|
۲۹-۲-۱۳۹۱, ۰۱:۳۶ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۹-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ صبح)صدرا حسابی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ضمن تشکر از پاسخ شما. ![]() بله از همین ماژول استفاده کردم. سایت هم روی لوکال نیست. روی هاست نصبش کردم. |
|||
۲۹-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۳۹ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
مثل این که باید joomla و mybb تون روی یه دیتابیس باشن و ارور به خاطر همینه.
|
|||
|
۲۹-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۴۲ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۹-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ صبح)صدرا حسابی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.می شه بیشتر توضیح بدین؟ باید چیکار کنم؟ ممنون می شم اگر راهنمایی کنید. |
|||
۲۹-۲-۱۳۹۱, ۰۵:۰۰ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
منظور اینه که هم جوملا و هم مای بی بی باید دیتابییسشون یکی باشه و جداولشون روی یک دیتابیس باشه.
من تست نکردم و توضیحات اقای صدرا حسابی رو تشریح کردم.اگر این درست باشه فکر میکنم ارزش تست رو نداره چون ممکن است به مشکل بخورید مگر اینکه از هردو اسکریپت فول بک آپ بگیرید و سپس تست کنید. روشش هم اینه دیتا بیس مای بی بی رو در دیتابیس جوملا ایمپورت کنید و سپس در فایل کانفینگ مای بی بی مشخصات دیتابیس جوملا را وارد کنید. اگر نیاز به تغییر پیشوند جداول دیتابیس نباشه در اونصورت مشکل حله وگرنه باید پیشوند جداول دیتابیس هردو اسکریپت را نیز یکی کنید. |
|||
|
۲۹-۲-۱۳۹۱, ۰۵:۰۸ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
منم خودم استفاده نکردم، تو documentation مربوط به افزونه یکی به این مشکل خورده بود و این رو نوشته بود:
نقل قول: |
|||
|
۲۹-۲-۱۳۹۱, ۰۵:۱۱ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۹-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جناب آقای گنجی ممنون از توضیحاتتون. اما فکر نکنم من از پس این کارهایی که گفتین بر بیام. راه ساده تری نیست برای اینکه بتونم آخرین ارسال های انجمن رو در جوملا نمایش بدم؟ البته یکی دو جا خوندم که باید از خبرخوان استفاده کنم. این کار رو هم انجام دادم، اما نتیجه ای نداشت!!! |
|||
۲۹-۲-۱۳۹۱, ۰۸:۰۶ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
چرا از خبرخوان ها براحتی میتونید استفاده کنید.
در صفحه اصلی پارس جوم ما هم استفاده کردیم. |
|||
|
۱۸-۵-۱۳۹۱, ۰۵:۴۱ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۹-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با سلام و خسته نباشید، و آرزوی قبولی طاعات همه ی دوستان. متاسفانه من هنوز موفق به نمایش ارسال های انجمن در جوملا نشدم. از خبرخوان هم استفاده کردم اما هیچ چیزی نمایش داده نمیشه! لطفا راهنمایی کنید دوستان! دیگه واقعا نمی دونم باید چه کاری انجام بدم! |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان