|
جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت
|
|
۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۱۱ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت
![]() همونطور که تو عکس میبینید میخواستم ریبون تاریخ رو از سمت راست به چپ منتقل کنم طوری که روی عنوان مطلب نباشه . و عنوان مطلب هم فونت کوچیکتر و آریال باشه . این دوتا رو گشتم پیدا نکردم اینم دمو : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۰۷ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت
سلام!
کافیه این کد رو به CSS قالب اضافه کنی؟ کد: (انتخاب همه) .catItemHeader .catItemTitle { |
|||
|
|
۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۵۰ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مرسی درست شد . ولی من میخواستم ریبون رو کامل به سمت چپ بکشونم .
|
|||
|
۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۱۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
متاسفانه اول درست نفهمیدم که چی میخوای
ولی برای اون هم فقط کافیه کد زیر رو به css قالب اضافه کنی: کد: (انتخاب همه) .ribbonEl { |
|||
|
|
۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۴۳ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
الان جواب داد ولی زیادی اومده سمت چپ از قالب زده بیرون
![]() یه مشکل دیگه هم هست ، فونت تیتر توی نمایش منو درسته ولی وقتی ادامه یه مطلب رو میزنی همون تاهوما رو نشون میده |
|||
|
۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۳۲ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ عصر)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جناب پور دریایی ، قبلیا رو همه رو پاک کنید اینا رو امتحان کنید ، ببین جواب میده ؟ کد: (انتخاب همه) .ribbonEl { |
|||
|
|
۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۴۴ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
نه متاسفانه ، الان توی لوکال تست میکنم فونت درست جواب میده ولی ریبون سمت راست هست و ناپدید شده .
میخاین دسترسی بدم چک کنین ؟
|
|||
|
|
۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۰۶ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به کد بالایی یه float هم اضافه کردم . چک کنید ببینید درست شد.
چون من آنلاین رو سایت انجام میدم درست نشون داده میشه چک کردم . درست شد.
|
|||
|
|
۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۴۹ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
آره مرسی درست شده
![]() ![]() فقط منوی سایت پریده که این یه مشکل اساسی است از قبل داشتم ، نمیدونم چرا وقتی قالب رو ادیت میکنی یا وارد تنظیمات قالب از سایت میشی منوهای سایت حذف میشه !تنها روشی هم که میشه مشکل رو حل کرد اینه که قالب رو حذف و دوباره نصب کرد ... چرا ؟ متاسفانه وقتی فایلهای css رو دانلود کردم و جایگزین فایلهای قالب قبلی کردم و دوباره قالب رو نصب کردم ، دوباره ریبون رفت سمت راست ! شما کجای قالب رو دستکاری کردین جناب ثابت ؟ ![]() مرسی حل شد
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

![[تصویر: dfcf16f0adbc.png]](http://eua.webatu.com/photos/dfcf16f0adbc.png)

که این یه مشکل اساسی است از قبل داشتم ، نمیدونم چرا وقتی قالب رو ادیت میکنی یا وارد تنظیمات قالب از سایت میشی منوهای سایت حذف میشه !