زمان کنونی: ۱۰-۴-۱۴۰۵, ۰۷:۱۳ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماژول گروههاي خبري در سایت farsnews.com
۱۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۰۷ عصر
ارسال: #1
ماژول گروههاي خبري در سایت farsnews.com
سلام خدمت تمام دوستان
من دنبال ماژولی مانند سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگردم که بتونم مانند ستون سمت راست اش، قسمت (گروههاي خبري) را ایجاد کنم.حتما می خواهم به صورت درختی باشد.
ممنون از راهنماییتون
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>)
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۱۹ صبح
ارسال: #11
RE: ماژول گروههاي خبري در سایت farsnews.com
گزینه بالا مربوط به بخش و کزینه دوم مربوط به مجموعه است
اگه میخوای بخش را نمایش ندی فیلد دوم را خالی بذار

برای بخش ها
اگه میخوای چند بخش رو نمایش بدی با علامت(,) از هم جداشون کن و اگه مصمئا هستید شناسه بخش مورد نظر وجود داره و نمایش نمیده دسترسی بدید چک میکنم
امضاء محمدسلیمانی
چالش هاتو محدود نکن، محدودیت هاتو به چالش بکش

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، صدرا حسابی ، Pourdaryaei
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۲۵ عصر
ارسال: #12
خواهش می کنم عکس هایی که برایتان فرستادم را بررسی فرمایید. من مراحل را طبقه راه حلها یشما انجام دادم.Rose
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۶:۲۸ عصر
ارسال: #13
من تصاویر و دیدم درست انجام داده بودید اما قبلا هم گفتم یا خودتون مواردی که گفته شد دونه به دونه انجام بدید اگه نشد ماژول رو حذف کنید اونی که براتون در پست های قبلی آپلود کردم نصب کنید
ونهایت اگه نشد دسترسی بدید به یکی از اعضای تیم مدیریت اگه وقت داشتن براتون برسی کنند.
امضاء محمدسلیمانی
چالش هاتو محدود نکن، محدودیت هاتو به چالش بکش

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط mis.shafiee ، Pourdaryaei
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۱۸ عصر
ارسال: #14
من می خواستم عنوان بخش،مانند عنوان مجموعه نمایش داده میشود . فکر میکنم این مورد غیرممکن است . تمام مطالب من به درستی نمایش داده میشود.
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: