طراحی سایت محله !
|
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۳۴ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
طراحی سایت محله !
دوستان قرار است برای محلمان سایت طراحی کنم !
البته به پیشنهاد شهردار محله ! نکته خیلی اصلی در سایت و مهم ارتباط مستقیم با شهردار است ! که به شهردار ایمیل بزنند و باقی ماجرا ! اما من پیشنهاد دادم که به جای ایمیل کاربر عضو بشود و ارسال تیکت کند ! و از همین جور چیز های دیگه ! خیلی خوششان آمد ! خوب من نظرم این بود از RSTICET PRO استفاده کنم ! بعد به ذهنم رسید ! از این هم میشه استفاده کرد maqma_gpl خوب کدام بهتر است ! باقی کار را به من سپردند ! خیلی فکر کردم طرح هائی هم به ذهن من رسید ! مثلا من بیام یک قسمت در صفحه درست کنم که توسط نقشه گوگل بیاید دقیقاً بگوید برنامه آینده منطقه را از روی نقشه گوگل نشان بدهد ! یا مثل صفحه شکایات و... یا خیلی از طرح های دیگر ولی هدف من درگیر شدن اعضای محل با شهردار وشهرداری است حالا خواستم بدانم دوستان نظر خواستی دارند ! |
|||
|
صفحه 4 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>) |
۱۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۴:۲۱ صبح
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: طراحی سایت محله !
بهت تبریک میگم
سایت واقعا جالبی هست ، در نوع خودش هم بی نظیر موضوعش هم بسیار عالی فقط اگه کپی رایت قالب رو هم از اون پایین برداری خیلی بهتر میشه! موفق و پیروز و سربلند باشید |
|||
|
۱۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۴:۲۱ صبح
ارسال: #32
|
|||
|
|||
ممنون !
خیلی خوشحال می شوم سایت شما را هم ببینم ! |
|||
۱۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۴:۵۲ صبح
ارسال: #33
|
|||
|
|||
من دارم روی لوکال کار میکنم ، حالا کلی تغییرات باید روش اعمال کنم ، قالبم یذره مشکل داره
|
|||
|
۱۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۰۰ صبح
ارسال: #34
|
|||
|
|||
خوشحال می شوم اگر کمکی از دستم بر می آید انجام بدهم !
دوستان دیگر هم اگر نظری داشتند خوشحال می شنوم بشنوم ! |
|||
۱۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۲۲ صبح
ارسال: #35
|
|||
|
|||
مرسی خوشحال میشم ازتون راهنمائی بگیرم .
تصویر پیوستی سایت هست که باید تغییراتی توش بدم . |
|||
|
۱۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۲۴ صبح
ارسال: #36
|
|||
|
|||
هر جور کمکی از دست من بر بیاد دریغ نمی کنم !
![]() |
|||
|
۱۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۴:۱۳ عصر
ارسال: #37
|
|||
|
|||
دوست گرامي آقاي اعتمادي نيا
در مورد وب سايت سايت خوبي طراحي کرديد. فقط يه چند تا نکته بود که مي خواستم در مورد وب سايت خدمت تون بگم: 1- اندازه فونت منوي بالاي سايت رو بزرگتر کنيد . اين طوري بهتر جلوه ميده. به قول خودم توي چشم مياد.. ![]() 2- معمولا ما کاربران ايراني اکثرا توي سايت ها دنبال منوي فهرستي در سمت راست هستيم منظورم منوي شهروندي هستش. البته بهتر رنگ و اندازه فونت يکمي تغيير کنه. 3- تاريخ امروز رو هم بهتره از پايين بياري بالا مثلا بذار بغل دست جستجو... 4- اندازه فونت زير منو ها هم يکمي ريز هستش... ديگه مطلبي يادم نمياد بگم.... ![]() ولي در کل سايت خوبي طراحي کرديد. ![]() اميدوارم هموراه موفق و مويد باشيد. ![]() |
|||
|
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۳:۵۷ صبح
ارسال: #38
|
|||
|
|||
دوستان یک راهنمائی !
برای این سایت چه قیمتی بدهم ! ؟ |
|||
۱۹-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۵۷ عصر
ارسال: #39
|
|||
|
|||
ماشاله این تاپیک اینقد طولانیه که هیچ کس حوصله نداره بخونه یه تاپیک جدید درست کنید تا بشه جواب داد!!
موفق باش |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان