زمان کنونی: ۱۳-۲-۱۴۰۵, ۰۶:۰۲ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهیه کالکشنی از افزونه ها
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۰۷ صبح
ارسال: #1
تهیه کالکشنی از افزونه ها
سلام دوستان من مدتی است به دنبال تهیه یک کالکشنی از افزونه ها برای دوستان جوملایی هستم

اکثر افزونه هایی که در انجمن مطرح شده است یا از جای دیگری تهیه کرده ام را می خواهم در اختیار دوستان قرار دهم البته به صورت کالکشن

خواستم بدانم آیا اساتید نظری درباره این موضوع دارند ،

آیا امکان گذاشتن این کالکشن در انجمن وجود دارد ؟

آیا صلاح می دانند که افزونه های وارز را در این کالکشن قرار داد ؟

و...

اگر افزونه یا نظر خواستی دوستان دارند ممنون می شوم بشنوم
امضاء rezaetemadi
راه اندازی سایت فروش فایل با بهترین فروشگاه ساز فایل جوملا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۲۴ صبح
ارسال: #2
RE: تهیه کالکشنی از افزونه ها
منظورتون رو کامل متوجه نشدم !
میخواهید یک آرشیو از افزونه ها ایجاد کنید ؟
البته در انجمن بسیاری از افزونه ها موجود است ولی اینکه افزونه های وارز را قرار دهیم امکانش نیست و یا اینکه لینک بدهیم به جای دیگر.

شما میتوانید مانند دیگر دوستان افزونه های مفید را در انجمن برای استفاده دوستان همراه با نام و توضیحات و دمو و منبع (درصورت ترجمه) معرفی کنید .
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط Pourdaryaei
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۲۹ صبح
ارسال: #3
بله آقای گنجی من می خواهم یک آرشیو درست کنم ، البته نه به صورت انجمن بلکه به صورت نرم افزار و به صورت رایگان در اختیار دوستا ن قرار بدهم

خواستم یک نظر سنجی از دوستان انجام بدهم و ببینم آیا چنین چیزی مناسب است که همه افزونه ها در یک نرم افزار قرا بگیرد به صورت بخش بندی شده و مرتب همراه با عکس و دمو و...

سوال من اینجا بود
آیا در این نرم افزار مناسب است که افزونه های وارز هم قرار بدهم ؟

آیا دوستان نظر خواستی بر روی این کار دارند ؟
و...
امضاء rezaetemadi

۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۴۹ صبح
ارسال: #4
البته این کار خوبی است و بستگی بنظر شما دارد که آیا افزونه های وارز هم قرار دهید یا خیر.
ما نمیتوانیم افزونه های وارز را منتشر کنیم ولی رایگان کار خوبیه اگر انجام دهید ولی در انتخاب افزونه ها دقت کنید افزونه های کاربردی رو فقط انتخاب کنید.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط sasanu ، صدرا حسابی ، ابوالفضل حیدری
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۵۸ صبح
ارسال: #5
چون من هدفم این بود که در این انجمن قرار بدهم
بحث از اینجا شروع شد که قرار است من برای یک پروژه درسی خود سیستمی طراحی کنم که کاربر بتواند یک سری فیلد پر کند ، عکس اضافه کند و ....

به ذهنم رسی د سیستم را طوری طراحی کنم که کاربران جوملا بتوانند افزونه های خود را به این صورت در نرم افزار دسته بندی کنند
یعنی یک سری امکانات من داخل نرم افزار بگذارم ، و در آینده هم کاربر بتواند خودش هر تعداد که خواست در نرم افزار افزونه ها را اضافه کند ،
امیدوارم متوجه منوظرم شده باشید

حالا خواستم ببینم دوستان در این زمینه پیشنهادی دارند
امضاء rezaetemadi

سپاس شده توسط Reza Ganji
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۵۸ صبح
ارسال: #6
(۲۸-۹-۱۳۹۰ ۰۲:۴۹ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
البته این کار خوبی است و بستگی بنظر شما دارد که آیا افزونه های وارز هم قرار دهید یا خیر.
ما نمیتوانیم افزونه های وارز را منتشر کنیم ولی رایگان کار خوبیه اگر انجام دهید ولی در انتخاب افزونه ها دقت کنید افزونه های کاربردی رو فقط انتخاب کنید.

با سلام
آقای گنجی
اگر منظور شما از قرار ندادن افزونه های تجاری ویا نال شده ویا هر الحاقی که به صورت غیر قانونی وبدون رضایت تولید کنندگان محصول در اختیار کاربران برای دانلود گذاشته میشه، نخواستن هست ونه نتوانستن من به شدت تایید میکنم نظر جنابعالی رو وباید هم همین طور باشه نخواستن ونتوانستن رو به این خاطر روش تاکید کردم که خیلی با هم فرق دارند ولی به هر حال به راحتی می تونستید این افزونه ها رو هم برای دانلود درتالار قرار بدید نمی دونم بر چه اساسی این کارو نکردید ولی اگه به این کار که انجام دادید اعتقاد دارید واین کارو در راستای حفظ حقوق مولفان افزونه ها انجام دادید هرچند که اونها هموطن ما نباشند به شما تبریک میگم ما به همچین مدیرانی در سطح وب بیشتر نیاز داریم در شرایطی که خیلی ها این قوانین رو زیر پا میگذارند واز هر چیزی به هر قیمتی به نفع خودشون استفاده می کنند.
موفق باشید
امضاء sasanu

۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۱۵ صبح
ارسال: #7
بببنید در انجمن ما وارز کار نمیکنیم و افزونه های تجاری را منتشر نمیکنیم.وارز مشکلات خاص خود را دارد و از ابتدا تصمیم براین شده وارز کار نکنیم.
اگر سایت هایی رو که وارز کار میکنند مشاهده کنید متوجه میشوید چند وقت یکبار هک میشوند و مشکلات خاص خود را دارند.
ضمن اینکه مبنا این انجمن بر انتشار الحاقات رایگان گذاشته شده است !
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط صدرا حسابی ، rezaetemadi
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان