زمان کنونی: ۲۹-۱-۱۴۰۵, ۱۱:۲۳ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تغییرات در سایت من
۵-۹-۱۳۹۰, ۰۴:۴۷ عصر
ارسال: #1
تغییرات در سایت من
دوستان سلام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سایت بالا بروید

من می خواهم جلوی تیتر اخبار ورزشی و ویژه دانشجویان یک عکس خیلی کوچک قرار بگیرد

چکار باید انجام بدهم؟
دوستان با عرض پوزش از همگی بابت زحمات زیادی

من می خواهم در منو های سایت زمانی زیر منوها باز می شود من می خواهم رنگ قرمز به نارنجی تبدیل شود هر کاری در سورس کدها دست کاری کردم درست نشد
می شئد راهنمائی ام کنید
امضاء rezaetemadi
راه اندازی سایت فروش فایل با بهترین فروشگاه ساز فایل جوملا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
صفحه 3 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>)
۶-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۰۵ عصر
ارسال: #21
RE: تغییرات در سایت من
نقل قول: در ضمن در template.css دو بار div.moduletable-zz { تعریف کردید! یکی رو به یک پسوند دیگری تغییر نام دهید اگر برای ویژه دانشجویان می خواهید.

اين كار را انجام دادم
از ياد آوري شما بسيار ممنون

نقل قول: از چه موقعی این جوری شد؟! افزونه ای نصب کردید جدید یا همین کدهارو تغییر می دادید این جوری شد؟
دقيقا حضور ذهن ندارم ولي فكر كنم از زماني كه كدها را دست كاري كردم اينطوري شد
چند روزي است

انتهاي سايت مرا اگر دقت كنيد ، كمي سفيدي مانده دقيقا زير پيوندهاي مهم و دكمه پورتال دانشجو آن را مي خواهم بردارم بايد چكار كنم
هر كاري كردم نشد دوستان
امضاء rezaetemadi

۶-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۴۱ عصر
ارسال: #22
برا حذف اون سفیدی برای اون پیوندها پسوند کلاس ماژول مثلا -ee تعریف کنید و در template.css کد زیر رو وارد کنید:
.moduletable-ee {
    margin-bottom: -50px;
}

برای اسکرول هنوز نمی دونم، چند تا افزونه آخر رو که نصب کردید یه بار غیر فعال کنید ببینید مشکل حل می شه با نه.
مشکلتون رو پیدا کردم!! همین ماژول پیوند ها که به صورت اسلایدری میچرخه رو اگه حذف کنید مشکلتون حل می شه! یا در موقعیت دیگری منتشرش کنید و دوباره تست کنید یا از ماژول دیگه ای برای این کار استفاده کنید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط Reza Ganji
۶-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۵۶ عصر
ارسال: #23
بسيار ممنون از شما
تو رو خدا نگو ،‌كلي گشتم تا تونستم يك ماژول مثل اين پيدا كنم ، !!!
يك مشكل در سايت
من د بالاي اخبار فرهنگي هم عكس اضافه كردم ولي يك مشكل وجود دارد خودتان نگاه كنيد

چطوري بايد اين مشكل را حل كنم
امضاء rezaetemadi

۷-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۱۸ صبح
ارسال: #24
فایل های درون فولدر این ماژول رو با ادیتورتون باز کنید و عبارت left:-9000px رو جستجو کنید و مقدارش رو 0 کنید!
 سپاس شده توسط احسان افشاری ، Reza Ganji
۷-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۳۵ صبح
ارسال: #25
چنین چیزی وجود ندارد

من در خود ماژول در فولدر CSS و فایل vtem_slides.css گشتم ولی چینین چیزی نبود
امضاء rezaetemadi

۷-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۴۵ صبح
ارسال: #26
این 9000- رو از فایل css نمی خونه، فایل های دیگش رو هم باز کنید با ادیتورتون و جستجو کنید. من تلاشم رو کردم از طریق css این دستوری بر روی این دستور بنویسم که نشد. احتمالا باید در یکی از فایل های php ماژول باشه!

در مورد سوالتون هم که در پیغام خصوصی پرسیدید:
padding رو باید به صورت اختصاصی از بالا بهش بدید یعنی به جای:
div.moduletable-rr {
    background-image: url("http://up3.iranblog.com/images/w9eve9e0sp1guijqtdq.png");
    background-position: right top;
    background-repeat: no-repeat;
    margin: 5px;
    padding: 55px;
}
بنویسید:
div.moduletable-rr {
    background-image: url("http://up3.iranblog.com/images/w9eve9e0sp1guijqtdq.png");
    background-position: right top;
    background-repeat: no-repeat;
    margin: 5px;
    padding-top: 55px;
}

* برای دو ماژول دیگر هم که عنوان به صورت عکس گذاشتید برای نتیجه بهتر از padding-top استفاده کنید، همچنین به جای right top به کار رفته در کلاس اون ها از center top استفاده کنید.
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، rezaetemadi
۷-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۰۰ صبح
ارسال: #27
واقعا ممنون
من از شما و بقیه دوستا بی احد و اندازه تشکر می کنم
برای تشکر خواستم دکمه تشکر را بزنم دیدم واقعا کمه

دوستان یک سوال با این که من حجم عکس های سایت را پایین آوردم ولی سایت خیلی دیر لود می شود ،
علتش چیست ؟

البته بازم معذرت می خواهم کع این قدر پرس و جو می کنم

من نتوانستم login و Register را فارسی کنم

هر چی فارسی می زنم به حال مربع نشان می دهد ، علتش چیست ؟
امضاء rezaetemadi

۷-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۰۸ صبح
ارسال: #28
خواهش می کنم دوست عزیز، سایز عکس ها خیلی هم کوچک نبود! مثلا یکی از عکس های اسلایدر بالا رو چک کردم 170 کیلوبایت بود! یا از نرم افزارهای مخصوص کوچک کردن عکس استفاده کنید و یا در photoshop از save for web استفاده کنید حتما!

مورد دیگه این که شما به نوعی 4 تا اسلایدر دارید، و خب هر اسلایدر اگر فقط کل عکساش 400 کیلوبایتم باشه حجم اسلایدرا فقط می شه 1600 کیلوبایت تازه بدون در نظر گرفتن آیتم های دیگه! (عناصر حرکتی زیاد چشم رو اذیت می کنه...)
سایت شما برای خودتان تازه بیش تر آیتم ها رو از کش می خونه چون توی سایت می رین همش و برای بازدید کننده جدید خیلی کند تر هم میاد!
۷-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۱۳ صبح
ارسال: #29
خوب نظر شما چیست ؟
باید چه کاری انجام بدهم ، تا مشکل من حل شود
جز اینکه حجم عکس ها را پائین بیاورم آیا کار دیگر باید انجام بدهم
البته مدیر اصلی سایت ، می خواهد عکس در سایت زیاد باشد و جلوه های ویژه سایت زیاد باشد ، به خاط همین کمی مجبور به این کار شدم
ولی باید راه حلی باشد که سرعت سایت از اینی که هست بیشتر شود ؟

من نتوانستم login و Register را فارسی کنم

هر چی فارسی می زنم به حال مربع نشان می دهد ، علتش چیست ؟
راست می گویئد الان که بیشر دقت کردم دیدم حجم عکس های من به 200 کیلو بایت هم می رسد ، فردا حتما همه را کم می کنم
آقای حسابی منظور شما چی بود که گفتید

نقل قول: * برای دو ماژول دیگر هم که عنوان به صورت عکس گذاشتید برای نتیجه بهتر از padding-top استفاده کنید، همچنین به جای right top به کار رفته در کلاس اون ها از center top استفاده کنید.

کمی بیشتر توضییح می دهید
یک چیز دیگر برای ماژول تقویم فرهنگی
من و چند تا از دوستان خواستیم READ_MORE را فارسی کنیم و بنویسیم ادامه مطلب
هر کاری کردیم نشد
می شود راهنمائیمان کنیم
امضاء rezaetemadi

۷-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۲۴ صبح
ارسال: #30
مشکل اسکرول رو جستجو کردید راستی از چه فایلی حل شد؟

چند تا افزونه هم در این سایت معرفی شده برای افزایش سرعت لود سایت که می تونید استفاده کنید، ولی مشکل سایت شما بیش تر به همون سایز عکس ها و تعددشون مربوط است.

در مورد لاگین و رجیستر هم از این جا نمی تونم به شما بگم چون به فایل ها دسترسی نیاز دارم، ولی در کل اگر نمی دونید کدوم آدرس رو باید ویرایش کنید فقط فولدر مربوط به افزونش باز کنید و در فایل ها عبارت Register و Login رو جستجو کنید و در قسمتی که دیدید مربوط به title هست ویرایشش کنید.

_________
منظورم در مورد دو کلاسی است که برای ویژه دانشجویان و ورزشی template.css تعریف کردید! اگر دفت کنید یه padding هر کدوم در کدشون هست که به padding-top تغیر بدید و right top رو هم به center top تغییر بدید تا عکسهایی که به عنوان نام ماژول استفاده کردید وسط چین شوند و حالت بهتری پیدا کنند.
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، احسان افشاری
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان