ساخت فرم محاسبه گر با checkbox در rsform
|
۹-۹-۱۳۹۶, ۰۵:۰۵ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
ساخت فرم محاسبه گر با checkbox در rsform
سلام دوستان
یه فرم محاسبه گر میخوام که چند چک باکس داشته باشه و با انتخاب هر کدام مجموع قیمت رو نمایش بده بدون اینکه دکمه محاسبه داشته باشه (در لحظه) . ممنون میشم یه نمونه فرم به من بدید چون از آموزش ها چیزی سر در نیاوردم |
|||
صفحه 4 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>) |
۲۳-۹-۱۳۹۶, ۰۳:۳۰ صبح
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: ساخت فرم محاسبه گر با checkbox در rsform
سلام
وقتی فرم رو ارسال میکنم با پیام زیر رو به رو میشم : ضمنا چقد بده که برای ویرایش فرم باید از چند جا اون رو ویرایش کنیم ، یه سری تغییرات رو از کدها ی جستجو شده توی دیتابیس انجام میدم یه سری هم از Form Properties قسمت Form Layouts و آخرش هم با هم match نمیشن . خیلی ضعف بزرگیه که جوملا داره واسه یه فرم ساده باید این همه مکافات کشید ... |
|||
۲۳-۹-۱۳۹۶, ۰۶:۰۲ صبح
ارسال: #32
|
|||
|
|||
سلام
به این خاطره که از پلاگین پرداخت پی پال استفاده میکنید اینکه برای ویرایش از قسمت های مختلف اقدام میکنید بخصوص از دیتابیس بخاطر عدم تسلط شما است اگر نه ساخت این فرمی که شما درگیرش هستید با جزئیات نیم ساعت کار داره در هر صورت در حال یادگیری هستید اگر دقت بیشتری داشته باشید اکثر مشکلات اینقدر ساده اند که نمیشه توضیح داد. موفق باشید |
|||
|
۲۴-۹-۱۳۹۶, ۰۷:۱۱ صبح
ارسال: #33
|
|||
|
|||
سلا
نقل قول: به این خاطره که از پلاگین پرداخت پی پال استفاده میکنیدممنون درست شد . نقل قول: اینکه برای ویرایش از قسمت های مختلف اقدام میکنید بخصوص از دیتابیس بخاطر عدم تسلط شما است اگر نه ساخت این فرمی که شما درگیرش هستید با جزئیات نیم ساعت کار داره بنده تسلط کامل به HTML ,CSS, PHP دارم . اما وقتی ساختار کلی کار رو ندونی همین مشکلات پیش میاد ، متاسفانه آموزش ساخت یافته و قدم به قدم هم برای RSForm ندیدم و همه چیز جسته گریخته هست . به هر حال ممنونم خیلی لطف کردید. |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان