عدم قبول کاراکترهای فارسی در rsform
|
۲۹-۱-۱۳۹۶, ۰۴:۱۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
عدم قبول کاراکترهای فارسی در rsform
سلام دوستان
چطور میتونم شرطی برای "فیلد آپلود فایل" در RSform pro بذارم که فقط نام فایل انگلیسی قبول کنه چون فایل ها اگر با نام فارسی آپلود بشن در سرور به اینصورت ذخیره میشه "ری.zip" ولی اگر انگلیسی باشه مشکلی پیش نمیاد ممنون |
|||
۲۹-۱-۱۳۹۶, ۰۸:۱۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: عدم قبول کاراکترهای فارسی در rsform
درود
قبل از فیلد آپلود یا در توضیحات بنویسید نام فایل حتما لاتین باشد. من چنین شرطی برای نام فایل ندیدم ولی ممکنه راهی داشته باشه اما با یک تکست ساده میتونید به کاربر هشدار دهید. |
|||
|
۲۹-۱-۱۳۹۶, ۰۸:۴۷ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
ممنون از پاسختون
متاسفانه کاربران خیلی مواقع رعایت نمیکنند !! مثل تکست باکس معمولی که داخل فایل validate.php شروط دلخواه رو اضافه میکنیم راهی نداره برای file upload هم شروط بذاریم ؟ یا در قسمت تنظیمات فرم میشه از اسکریپت php استفاده کرد ولی متاسفانه در اون حد اطلاعات ندارم بتونم تابع در این مورد خاص بنویسم ... |
|||
۳۱-۱-۱۳۹۶, ۰۳:۳۴ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام
تا جایی که یادمه امکان این رو داشت که فایلتون رو رینیم ( Rename ) کنید تا اینجوری به مشکل نخوره چک کردید ؟ |
|||
۳۱-۱-۱۳۹۶, ۰۷:۲۵ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
بله فقط قابلیت اضافه کردن پیشوند به نام فایل رو داره تا از ورود اطلاعات تکراری جلوگیری بشه ولی قابلیت تغییر نام فایل اصلی نیستش
یک مقدار جستجو کردم رسیدم به این راه حل کد: (انتخاب همه) The file to edit would be /administrator/components/com_rsform/helpers/rsform.php around line 2717. Just look for the following code... ولی متاسفانه فایل هایی که بنده در اختیار دارم انکد شده هستش و قابلیت ویرایش ندارم ... |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان