|
تغيير اندازه عكس در content به اندازه دلخواه من
|
|
۲۶-۴-۱۳۹۴, ۰۱:۱۲ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تغيير اندازه عكس در content به اندازه دلخواه من
با سلام
ميخوام وقتي هر عكسي در content به نمايش ميزارم اندازه عكس به اندازه مثلا 350px طول و 450px عرض نمايش داده شود. |
|||
|
۲۶-۴-۱۳۹۴, ۰۸:۵۵ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: تغيير اندازه عكس در content به اندازه دلخواه من
من قالب رو خودم نوشتم با css
ولي اين مسئله اي كه عنوان كردم رو نميدونم چطور با css انجام بدم ممنون ميشم راهنمايي كنيد |
|||
|
۲۶-۴-۱۳۹۴, ۱۰:۰۷ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
برای هر عکس که میذارید تو متنتون یه id تعریف کنید برای این کار باید روی toggle editor بالای پنجره ادیتورتون کلیک کنید بعد ای دی تعریف کنید برای عکس . بعد تو فایل css قالب اندازه به عکس بدین . یا کلا برای همه image ها اندازه تعریف کنید
Image { height:400px; wight:300px} یا همون جا تو toggle editor میشه تعریف کرد طول و عرضو امیدوارم منظورتونو درست متوجه شده باشم |
|||
|
|
۲۷-۴-۱۳۹۴, ۰۱:۰۲ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
براي اينكه تمام عكسها رو تغيير سايز بدم از كد شما در فايل css استفاده كردم. ولي فايده اي نداشت
ممنون ميشم بيشتر راهنمايي بفرماييد |
|||
|
۲۷-۴-۱۳۹۴, ۰۱:۳۳ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
توی css برای این که همه عکسا یه اندازه بشن باید کد رو برای تگimage بنویسید اینجوری :
image{ height:300px; width:400px;} موقعیت رو هم میتونید بذارین براش float که left , right و center داره . حالا شما باید چک کنید تو همون toggle editor که گفتم نگاه کنید که عکسا اندازه نداشته باشند |
|||
|
۲۷-۴-۱۳۹۴, ۰۲:۲۲ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من هم اين كد شما رو عينا كپي كردم داخل css ولي جواب نداد
کد: (انتخاب همه) image{ |
|||
|
۲۷-۴-۱۳۹۴, ۰۵:۱۹ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۴-۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ صبح، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
درود
وقتی برای یک عکس یا یک المان آی دی تعریف میکنید در سی اس اس باید اون آی دی نیز فراخوانی بشه و چون image یک ای دی کلی است و در سی اس اس زیاد استفاده شده شما باید پشت سر اون ای دی هم بنویسید مثلا : کد: (انتخاب همه) image content2ضمن اینکه شما تصاویر داخل مطالب رو میتونید در یک جدول با سایزی که ایجاد کردید قرار دهید.مثلا برای مقدمه مطلب میتونید یک جدول یک ردیفه با دو ستون ایجاد کنید و ستون سمت چپ با سایز مشخص برای تصویر و ستون سمت راست برای متن مقدمه. یا میتونید سایز تصویر رو دستی در متن تغییر بدید. بهترین کار اینه که شما تصاویر رو در سایز دلخواه تهیه کنید و با فتوشاپ ویرایش و برای نمایش در وب ذخیره کنید تا حجم کمتری داشته باشه. فراموش نکنید یکی از هنرهای داشتن سایت خوب تهیه تصاویر مناسب است که زیاد روی این موضوع بحث نشده.نمونه این مدعا رو میتونید در تمامی قالب های تجاری مشاهده کنید که اگر تصاویر حذف بشه قالب اصلا زیبایی نخواهد داشت. |
|||
|
|
۲۷-۴-۱۳۹۴, ۰۶:۲۸ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خب دوست عزیز همینطوری که نمیشه یه ارتفاع و عرض به تصویر داد ، اگر شما این کار رو انجام بدید مثلا روی img طول و عرض رو مشخص کنید ، اونموقع تمام تصاویر وبسایتت این اندازه رو میگیرند .
شما بعلاوه اینکه به تصویر باید طول و عرض بدید باید کلاس و آی دی محتوا رو هم بدید . بعد اگر تصویرتون متناسب نباشه خیلی بد میشه . بهتره یا تصاویرتون رو دستی آماده کنید یا اینکه فقط عرضش رو ثابت کنید و ارتفاع رو روی 100 درصد بگذارین . البته من توی CSS وارد نیستم ولی از max-width و max-height استفاده کنید بنظرم بهتره ، البته اگر نمیخاید نسخه موبایلی داشته باشید که یذره پیچیده تر میشه |
|||
|
|
۳-۵-۱۳۹۴, ۰۴:۴۷ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
این مسئله که فرمودید سمت چپ مثلا عکس قرار بگیرد و سمت راست متن رو چطور میتونم انجام بدم
|
|||
|
۳-۵-۱۳۹۴, ۰۶:۱۰ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
باید به تصویر مطالبتون float:left بدید ، بنظرم بهتره یه لینک دمو بزارید تا راحت تر بشه راهنمائی تون کرد
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: