|
درخواست فوری یک ماژول
|
|
۱۴-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۳۶ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درخواست فوری یک ماژول
سلام به همه دوستان
من سیستمی رو لازم دارم که در اون بشه یک لیست رو تعریف کرد مثلا 10تا کد شناسایی و در موقعیت ماژول یک فرم باشه مثل فرم جستجو بعد از وارد کردن شناسه مثلا 10رقمی اگر شناسه در لیست بود اطلاعات مربوط به اون شناسه و اگر نبود یک پیام نمایش داده بشه اگر میتونید کمکم کنید ممنون میشم |
|||
| صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>) |
|
۲۳-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۰۶ صبح
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست فوری یک ماژول
سلام
آقا پیام ممنون از توجهتون ببینید کاملا توضیح میدم : من دوتا پروژه دارم انجام میدم ----- پروژه اول سایت یک اتحادیست این اتحادیه میخواد بخشنامه کنه که ادارات فقط فاکتورهایی رو نقد کنن که صادر کنندهاشون مجوز دارن حالا مراجع باید به سایت وارد بشن و کد شناسایی صادرکننده رو در قسمت مخصوص وارد کنن . اگر این کد وجود نداشت در بانک اطلاعاتی که لینک داده بشه به یک صفحه که توضیحات لازم داده شده اما اگر این کد معتبر بود لینک داده بشه به صفحه مربوط به همین کد که توی این صفحه مشخصات دارنده کد بصورت استاتیک و از قبل تعیین شده توسط خودمون ( اپراتور یا مدیر سایت ) قرار داده شده . --------------- پروژه دوم برای ارائه جواب آزمایشات از طریق سایت هست فرد وارد سایت بشه و در یک قسمت مخصوص کد رهگیری رو بزنه و یک صفحه مخصوص به اون کد بیاد ---------- پیشاپیش ممنونم |
|||
|
۲۳-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۴۱ صبح
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست فوری یک ماژول
خواهش میکنم دوست عزیز
به نظر من بهتره که براتون نوشته بشه همچین افزونه ای |