|
تغییر زبان سایت برای کاربران عضو
|
|
۱۹-۱-۱۳۹۴, ۰۲:۰۹ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درود
میخواستم بدونم از کجا میشه زبان پیشفرض اعضا را در زمان ثبت نام روی فراسی قرار داد؟ لازم ب توضیح است که بنده نمیدونم آیا ماژولی یا چیزی برای تنظیمات عضویت در خود جوملا وجود داره یا نداره؟ آخه بنظرم قبلا این ماژول موجود بود و من تو همین ماژول تنظیم زبان را انجام میدادم یا موارد درخواستی ثبت نام مانند ایمیل و تلفن را اجباری و اختیاری میکردم اگر این ماژول وجود داره نامش چیه؟(پیداش نمیکنم) و آیا امکانش حذف شدنش وجود داره درحالیکه داخل سایت همچنان میشه ثبت نام کرد؟ اگر وجود داشته و حذف شده چطوری مجدد نصبش کنم که به سایت لطمه وارد نشود؟(جوملا را مجددا تو سی پنل اکسترکت کنم) سپاس ![]() دمو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۱۹-۱-۱۳۹۴, ۰۶:۲۸ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: تغییر زبان سایت برای کاربران عضو
درود بر شما
ظاهرا از قابلیت های خود جوملا استفاده شده و از افزونه اضافی استفاده نشده با فعال کردن پلاگین پروفایل می توانید گزینه هایی را که نیاز دارید در تنظیمات آن انتخاب کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |
|||
|
۲۰-۱-۱۳۹۴, ۰۵:۵۴ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: تغییر زبان سایت برای کاربران عضو
درود و سپاس از شما
بله از افزونه خاصی استفاده نشده و اما بنظرم میاد افزونه خود جوملا پاک شده پلاگین با نام مشخص پروفایل مشاهده نمیشه در پلاگین مشخصات کاربر تنظیمات خاصی وجود نداره برای زبان سایت (تصویر ضمییمه شد) و جالبه کاربران تا قبل از ثبت نام در تاریخ خاصی به زبان فارسی ثبت میشد و جدیدا انگلیسی پیش فرض شده / هرچند قابل تغییره ولی میخوام پیش فرض فارسی باشه
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان